Jurio 70.000, pao na Nemce, pa dobio 100.000 dinara!

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.06.18. | 15:25

To može samo u MOZZARTU!

Svi smo se juče obradovali golu Aleksandra Kolarova koji je doneo Srbiji tri boda, a bomba prvotimca Rome označila je i početak akcije MILION RAZLOGA ZA GOL, pošto je MOZZART za gol Srbije donirao milion dinara, koje su Dejan Stanković i Saša Ilić usmerili institucijama po svojoj želji.

Kapiten Orlova je, naravno, doneo i veliku radost onima koji su tipovali na pobedu Srbije protiv Kostarike, a među njima je Slobodan Raković. On je na tiketu u nedelju imao 14 parova, među njima i dvojku na selekciju Mladen Krstajića, a osim ishoda meča u Samari, pogodio je još 12 parova!

Izabrane vesti

Na tiketu je jurio dobitak od 73.573 dinara, ali je na Nemačka - Meksiko gađao keca uz bar dva postignuta gola Pancera. Znamo svi, dogodilo se veliko iznenađenje i aktuelni svetski šampion poražen je u prvom kolu Svetskog prvenstva, ali naš igrač Slobodan Raković je, uprkos tome, naplatio tiket. I to celih 100.000 umesto 73.573, koliki mu je bio potencijalni dobitak da je pogodio svih 14 parova.

Kako je to moguće?!

Pa moguće je u MOZZARTU!

Slobodanov tiket

Slobodan je, naime, bonus od 100.000 dinara ostvario u okviru akcije NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ, specijalno osmišljene tokom trajanja SP u Rusiji, a čija pravila kažu da će svakog dana trajanja Mundijala MOZZART nagraditi sa okruglo 100.000 dinara igrača koji bude imao tiket s jednim promašenim parom s najvećom kvotom i uslovom da je na njemu tipovao bar jednu utakmicu Svetskog prvenstva.

U nedelju je Slobodan Raković bio taj, pošto je njegova ukupna pogođena kvota (kad se s tiketa skinu Nemci) iznosila 475,59.

Na taj način je Slobodan, posle Slaviše Stojanovića, Dejana Stokića i Vladimira Petrovića, postao četvrti dobitnik u akciji NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ.

Do kraja Svetskog prvenstva ima još sasvim dovoljno vremena da i vi iskusite kakav je osećaj kad vam padne tiket, a naplatite više novca nego što ste prvobitno gađali.

Zato, u pravo u MOZZART, to ima samo kod nas!

 


tagovi

Rusija2018sportsko klađenjebet analizanaplati promašaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara