Juve našao zamenu za nezadovoljnog Pjanića! Duplo jeftiniju...

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.07.18. | 09:33

Tri bogata kluba žele Bosanca, Juventus spreman da ga proda

Kakvo leto u Juventusu! Ovakav prelazni rok se ne pamti u Pijemontu...

Stara dama je uzdrmala fudbalsku scenu kupovinom Kristijana Ronalda, ali on je samo jedan od delića mozaika koji treba da donese trofej Lige šampiona. Juventus je ovog leta potrošio 221.000.000 evra, a od prodaja zaradio samo 13.500.000 što znači da će biti još promena u timu za narednu szeonu...

Izabrane vesti

Da bi izfinansirao sve želje u prelaznom roku, Juve mora da prodaje. Očekuje se 100.000.000 evra od prodaja Iguaina i Ruganija u Čelsi, a žrtve bi mogli da budu Alek Sandro i Miralem Pjanić. Brazilac se već dogovorio sa Pari Sen Žermenom koji je ponudio 40.000.000 evra, dok Juve traži deset više. Ipak, dve strane su blizu dogovora...

Potpuno je drugačija situacija sa Pjanićem. Juventus nije planirao da ga proda dok Bosanac nije počeo da pokazuje nezadovoljstvo. Želi ozbiljnu povišicu plate sa aktuelnih 4.500.000 evra po sezoni. Ili transfer. A njegov novi agent Fali Ramadani je već u kontaktima sa Čelsijem, Mančester Sitijem i Barselonom koji su zainteresovani.

Čelsi odvano juri Pjanića želi ga i Sari, a posao olakšavaju dobre veze Ramadanija sa Abramovičem. Barselona traži pojačanje u veznom redu, a Pjanić bi se lako uklopio u stil igre Katalonaca. Pep Gvardiola je izvisio za Freda, Žoržinja i verovatno Kovačića, pa bi Pjanić mogao da reši pitanje toliko čekanog pojačanja u veznom redcu umesto Jaje Turea.

Juventus traži 80.000.000 evra za Pjanića, a već je spremio zamenu. Duplo jeftiniju.

Bjankoneri odavno na radaru drže Adrijena Rabioa iz Pari Sen Žermena i sada je momenat! Francuz je ušao u poslednju godinu ugovora, odbio novi i naljutio klub koji za njega traži 40.000.000 evra. Juventus će pokušati da obori cenu i vrlo verovatno će uspeti u time, a jedina prtenja mu je Barselona.

Katalonci takođe žele Rabioa i zato bi Juve mogao njima da proda Pjanića kako bi ih izbacio iz konkurencije za dovođenje Rabioa. Problem je što Francuz traži 600.000 evra mesečno i što je Barsa pristala to da mu plati, a teško je očekivati da bi mu Juventus baš dao preko 7.000.000 evra godišnje.

(FOTO: Action images)


tagovi

Miralem PjanićLetnji prelazni rok 2018Adrijen Rabio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara