Komentari na vest

Juventus je Pogbin rob, guši ga faraonski ugovor! Vlahović ili Kjeza – nema mesta za obojicu

mratinkovic86@gmail.com

pre oko 1 godinu

Pogba da slavi pokojnog Mina kao sveca. Da mu nije njega , bio bi kvalitet za Aston Villu, Brighton, Bolognu..uz svo poštovanje prema klubovima. Ovaj čovek je zaboravio fudbal da igra posle 2018 god. Ali zato šuške samo rastu. Živeo marketing i fudbal 21. veka.
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Ma oni će sa Realom i Barsom u Super ligu. Ne zna se ko je veća muljara i ko je u većim dugovima.
G

Gaginjo

pre oko 1 godinu

Vlahovic je morao da ode u Arsenal !
r

roni

pre oko 1 godinu

o cemu vi pisete pa juve od tv prava,kalca, adidasa i dzipa ima preko 200 mil godisnje.di marija i rabio kad odu to je 20 mil manje na plate a ako zagusti uvek mogu da dobiju 30 mil za lokatelija i da ne osete promenu u timu.
S

Saturn

pre oko 1 godinu

Milijardu imaju
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Juventus je Pogbin rob vrlo zanimljivo ako se bira izmedju Vlahovica i Kjeze onda definitivno Vlahovic.
M

Mad Max :)

pre oko 1 godinu

Upravo je pre je izasla vest da je Alegri trener jos dve utakmice. Na kraj prvenstav se rastaju sporazumno. A najuzi kandidati za trenera su Paladino, Italijano i Spaleti. Juventus ce verovatno pokusati da potpise Ndicku i Tirama kojima je istekao u govor i da proba da dovede Fratezija ili Sergeja, s obzirom da ne igra evropu sledece sezone, sa novim trenerom Juventus i rasterecenim rasporedom Juventus ce lagano da bude u konkurenciji za skudeto, Ne treba zaboraviti i da se vraca Kulusevski koji je ozbiljno napredovao...
k

kakoe

pre oko 1 godinu

Izvini Ferrero nisam te prepoznao
G

Gile Interista

pre oko 1 godinu

Kako si se radovao kad su kradentusu vratili bodove, pisao si da nema sanse da im uzmu bodove opeti da igraju LS sigurno dok si Interu predvidjao propast i na kraju Inter igra finale LS i Finale kupa italije, sad si na apartima mali TELETABISE, munem AHAHAHAHAHAJAHAHAHAHAHA

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 1 godinu

Ne valja toliko spavati...
L

Ludi Linac

pre oko 1 godinu

Juventus sa ovim klovnovima je presemešan jos na sve to Alegri jos trener !! To je znak koliko su u krizi kad ne mogu da raskinu ugovor !! Ovi su obrijali Juventus domaćinski . Alegri posebno !
S

Sempre Ac Milan

pre oko 1 godinu

Ima li šta za Milan?Dušan,di maria!?

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 1 godinu

Prijatelju, ne treba vam taj juventusov otpad. Da je srece po vas, da se gazda isprsi, da uzmete tri krstena igraca i da imate odlican tim.