Komentari na vest

Juventus krenuo po Paredesa, PSŽ se premišlja, Argentinac hoće za Di Marijom

S

SD. Samo Sarri

pre gotovo 2 godine

Precenjen igrač. Ali realno gledano Juve će teško da ne kažem nikako dobiti Sergeja,pogotovo ne posle pojačanja Lazia i politike Juventusa. Ne može na rate,ne može uvek da se diktira, ni Marota više nije u Juventusu.....Trebaju prvo da se oslobode igrača sa velikim primanjima a onda razmišljati o investicijama. Italija nije Engleska.
F

Fc Bayern

pre gotovo 2 godine

Igrač oko kojeg se čitavu karijeru pominju najveći klubovi a da nitko nezna zašto!Jednostavno precenjen igrač,ništa posebno
M

Maximuss

pre gotovo 2 godine

Nadam se da ce opet doci dan kad ce Zabari moci da trose pare na pojacanja kao nekad. Ovo trenutno je zalosno. Ne znam da li je neko uopste potrosio pare u ovom prelaznom roku. Svi klubovi su morali da prodaju igrace da bi nekog doveli.

boban milosevic

pre gotovo 2 godine

sergej obavezno 🙏🏻🖤🤍
N

Nemanja021

pre gotovo 2 godine

Postoji identičan profil igrača samo za klasu ipo kvalitetniji, a to je Žoržinjo. Koštao bi ih verovatno 30ak miliona, a za manje Paredesa neće dobiti. I to bi bila win win situacija za 4 strane. Prvo, Juve bi dobio preozbiljno pojačanje jer u takvom sistemu i takvoj ligi Žoržinjo je dominantan. Potom sam igrač bi vratio karijeru u potpunosti na pravi kolosek, što bi pored njega bilo fenomenalno i za treću stranu, reprezentaciju Italije. I na kraju Čelsi bi dobio prostor da dovede igrača na tu poziciju koji bi se bolje uklapao u njihov sistem i samu PL. Daleko od toga da Žoržinjo nije značajan i važan za Čelsi, ali smatram da bi za tu ekipu Rajs ili De Jong bili ozbiljan upgrade. Pri tom za sličnu ili manju platu. Ovo je neka moja analiza, jer sam pročitao pre par dana da je i Žoržinjo opcija za Juve. Sportski pozdrav.

bojke

pre gotovo 2 godine

Mnogi zaboravljaju da je Paredes vec igrao u Italiji i to vrlo dobro u dresu Romu, tako da ne bi morao da se navikava na novu ligu. Utisak je kao da se medjusobno guse psz i paredes
M

Mili vanili

pre gotovo 2 godine

Nikakav igrac, nedefinisan, nezasluzuje biti igrac juventusa, klupa da, ali da igra znacajniju ulogu, nikako