Juventus nije izdržao: Zvezda se juri sa PAOK-om, Slovanom i Ivićem

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.03.19. | 12:08

Samo četiri tima u Evropi nemaju poraz u domaćem prvenstvu

Oborio je Vladan Milojević klupski rekord po broju mečeva bez poraza u domaćem prvenstvu, ali imaće trener crveno-belih i njegovi igrači pregršt motiva da do kraja takmičarske sezone pomeraju granice.

Juventus je proteklog vikenda pretrpeo poraz u domaćem prvenstvu od Đenova, pa Maks Alegri neće uspeti da ponovi dostignuće Antonija Kontea koji je 2012. godine završio prvenstvo bez poraza...

Izabrane vesti

Na starom kontinentu, posle Juveovog kiksa, ostala su samo četiri tima koji imaju „krompir“ ispred kolone sa neuspesima. Jedna od njih je i Crvena zvezda.

O tim klubovima je u današnjem izdanju pisala i španska Marka, podsećajući da je prvi pratilac crveno-belih na opšte iznenađenje Radnički iz Niša. Crveno-beli trenutno imaju 24 pobeda i tri remija. Iz dva pokuša nisu savladali večitog rivala, remizirali su i u Nišu u jesenjem delu prvenstva.

Pored Crvene zvezde impresivan učinak imaju PAOK, Slovan iz Bratislave i Makabi iz Tel Aviva.

Solonjani su vrlo blizu istorijskog rezultata i osvajanja titule. Do kraja grčkog prvenstva ostalo je je još pet kola. PAOK im skor od 22 pobede i sa,mo tri remija, trenutno je sedam bodova ispred Olimpijakosa. Samo čudo može da ga zaustavi ka konačnom cilju.

Učinak sličan Zvezdinom ima i Slovan iz Bratislave, za koji igraju srpski internacionalci Čavrić i Dražić. Očigledno je da su u Slovanu naučili lekciju iz prošle godine kada im je Trnava uzela titulu.

Kvarter neporaženih zaokružuje Makabi iz Tel Aviva. Ekipa Vladimira Ivića je već praktično obezbedila titulu sa skoro,m od 21 pobede i šest remija.

(Foto MN Press)


tagovi

Vladan MilojevićVladimir Ivić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara