Komentari na vest

Juventusova turobna noć: Oduzeti bodovi, pa sramotan poraz u Toskani - nema Lige šampiona iduće sezone

A

AlanFord

pre 12 meseci

Nije mi jasno da klub koji ima moderan novi stadion, brend izgradjen godinana, najveci revenue ubedljivo u Italiji radi ovakve stvari. Milan, Inter i ostali daleko kaskaju sa finansijama, ne mogu da daju velike plate igracima, igraju na starim stadionima, nemaju revenue veliki...i onda vidis da ovi iz Juventusa nisu nista naucili iako su jednom bili izbaceni. Treba ih u Seriu D, pa se mozda opamete.
n

nedano

pre 12 meseci

Pa zasto sad da ide Vlahovic? Svi ste govorili da je donio dobru odluku prelaskom u Juve. Tek je godinu i po u klubu. Odbio covjek Arsenal i dobar projekat, da bi igrao za ove bunkerase. Nek se kaje sad.
G

GostLazar

pre 12 meseci

Drago mi je da im ne ide. Kad su hteli Superligu, sad neka im sve uzmu

Momisici1908I#

pre 12 meseci

Jos Milan matematicki njje obezbijedio ligu sampiona,mada realno tesko nesto juventus moze uraditi…ruzan nacin sa se milan prošvercuje
G

Gost999

pre 12 meseci

Vlahovic maltene nevidljiv veceras. Citam danas tekst da li je on pravi za Bajern, a on decko za Leverkuzen nije, a kamo li neku bolju ekipu. Sampion u deranju na saigrace i u stiskanju vilice, ali od vrhunskog fudbalera nema puno.
k

kakav cirkus

pre 12 meseci

Jel postoji šansa da im za par dana vrate 5 a onda za 10 opet oduzmu 7? Sve ovo je neozbiljno. Juve u teškoj situaciji, za njih je možda najbolje da se oslobode Paradesa, Pogbe, Di Marije, Vlahovića, preskoče LK, povećaju minutažu mladim igračima, a nije da ih nema. Šćesni, Danilo, Bremer, Gati, Alex Sandro, Lokateli, Rabio, Fađoli, Kostić, Kijesa, Milik. Golmane imaju, Bonući, Rugani kao zamene za halfove, De Šiljo i Kvardado bekovi. Baranečea je mlad, mogao bi da dobije minute umesto Lokatelija, tu su i Mireti i Ihataren, ali svakako da kupe još dva igrača, jednog polušpica i jednog centralnog veznog, zbog iskustva. Sule i Iling Junior kao rezervna krila i Kin i Kaio Jorge kao rezervni špicevi. Bez Evrope, da Alegri ne menja postave i formacije kako mu dune, oni komotno mogu u top 4,i da plus naprave 3-4 mlada igrača. Sa minimalnim ulaganjem u ekipu.
J

Juve 1982

pre 12 meseci

Prva kazna sa oduzimanjem 15 bodova bila je objavljena 3 dana prije utakmice protiv Napolija (5:1), a ova druga sa oduzimanjem 10 bodova pola sata prije početka utakmice s Empolijem (4:1). Obje utakmice igrači su igrali u velikom šoku i nema im se šta prigovoriti. Ostaje da se vidi koliķo će biti kažnjeni drugi klubovi koji su bili saučesnici u kreiranju kapitalne dobiti. Npr. u transferima Artura i Pjanića "vrijednim" po 70 miliona eura krivica je i Juventusa i Barselone podjednaka. Naravno, drugi nacinalni savezi i UEFA neće kazniti ostale klubove. Ali nema veze, izdržo je Juventus i brutalnije napade u svojoj dugoj istoriji. Nova uprava znaće se nositi s novim izazovima. FGJj
K

Kazablanka

pre 12 meseci

Pad Juventusa krece onog trenutka kad su onaj lep grb kome nista ne fali, zamenili ovim najprostijim mogucim logo-om. Ne znam sto to postaje toliko popularno, grb fudbalskog kluba treba da bude bas to sto jeste - grb, sa detaljima, a ne kao logo kompanije neke, dve crte i to je to. Odvratan mi je minimalizam.
I

Internazionale Milan

pre 12 meseci

Pravda je na kraju zadovoljena .
E

Etabeta

pre 12 meseci

Pa da , pravda po interu
k

kengur

pre 12 meseci

Znaci pobjeda ti treba da u narednom kolu protiv Milana u Torinu imaš meč loptu za Ligu prvaka i ti od rasterečenog Empolija izgubiš 😂😂😂😂😂 Zemljo otvori se.
a

acm19

pre 12 meseci

Meč loptu ? Milan bi ih pregazio, taman na 20godišnjicu finala iz 2003.
Л

Лазар

pre 12 meseci

Уопште не знам шта још треба да се деси да би она пропалица и незналица Алегри добио отказ!? Кад је већ он сам од себе људка нула и биједа, те се прави да не зна да га нико жив од навијача а ево и од доброг дијела играча, не подноси. Велика нула и морални пигмеј. Недостају ми ријечи којима бих описао то једно људско ништа.
I

Inzaghi

pre 12 meseci

Nedostaje novac, Juve ne može da priušti sebi da Alegriju uruči otkaz. Može, ali teško da bi imali novac onda za nekog ozbiljnog trenera.
R

RangoNS

pre 12 meseci

Onda lepo navijaci, par desetina hiljada, da se okupi ispred kuce i da iz sve glasa ori da potpise sam sebi otkaz, i tako danima, dok to ne uradi.

nikola.p

pre 12 meseci

Нечовек Чеферин и Кинези раде посао, раде, раде... Ето нам Интера и Милана заједно поново у ЛШ. Нека, нека, није први пут да нас руше, ал тврд је орах воћка чудновата.... Добро и љубав на крају увек победе, даће мили Бог. Немој само оно...малверзације, капитал, нек отворе свеске 100 других највећих клубова, свих клубова! Али то је њихов систем...смета им приватност и свети грб на Јувентусовом дресу. La storia grande Juve 🖤🤍 Forza Juve!
a

acm19

pre 12 meseci

Hahahah, ne pričaj prazne priče. Muljali su, muljaju od kad postoje i zaslužili su da budu kažnjeni !
I

Inter

pre 12 meseci

Dobro i Juventus nikako ne mogu u istu recenicu. Pa uvek su drugi kriv zbog toga sto uhvate Juventus u nemoralnim radnjama. Kakve sad veze Kinezi imaju sa ovim, njih nema pas za sta da ujede, a i da ima kakav oni interes imaju od ovoga. Juventus vec par godina nije ozbiljan kandidat za Skudeto, vise ih niko ozbiljno ne shvata. Pokrijte se usima, i da vas jednom neka kazna opameti, ali sve je to slabo dok vas ne presele u Seria D, mozda tek tad se opameti neko u Juventusu i kaze dosta je muljanja, daj makar da nesto probamo uzeti na posten nacin.
S

Stefan Jj

pre 12 meseci

Свако иоле упућен у дешавања зна да је утакмица одиграна са пола гаса... Знало се да се одузимају бодови и онда боље да не играју ЛК него да јуре то место... Овако ако су паметни направиће ресет... нов тренер, пар добрих играча и да се усредсреде само на лигу... Сада зависи колико Елкана занимају фудбал и титуле, пошто је залађен Фераријем и Ф1...

francuskapresuda@gmail.com

pre 12 meseci

O cemu ti pises? Da ste pobedili sinoc, vi biste pobedom u nedelju prestigli Milan koji je sad na cetvrtom mestu.
J

Junker

pre 12 meseci

Odlicno. Znaci nece imati nacin da sacuvaju Vlahovica. Sad jos Bajern da smeni onog zatucanog Braca, nek se i on malo vrati u Jablanicu da krka jagnjetine.
ј

јес

pre 12 meseci

Нису луди да га чувају, човек везе нема. За те паре могли су довести правог центарфора.
J

Juve 1982

pre 12 meseci

Niko ga ni ne čuva. Druže, čeka se samo dobra ponuda i u Juventusu jedva čekaju da mu vide leđa. Nadam se da će Čelsi, ManU i Bajern biti brzi i konkretni.
G

Gosta

pre 12 meseci

Kako je igrao veceras, moze samo za Bajernove amatere da igra