Južnoafrička dvojka kao vrata

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.03.19. | 12:53

Prošle godine između Mamelodija i Martizburg Junajteda dominiralo je GG4+... Gosti sada protiv fenjeraša imaju za cilj precrtavanje januarskog minimalca, za povratak na staro

Ako Mamelodi danas ne upuca pobedu na gostovanju, ishod će biti najveća igračka prodaja igračke južnoafričke sigurice u skorije vreme. Prosto tako je, jer deoba prve pozicije sa Orlandom Mamelodiju nameće ultimativni zadatak eliminacije fenjeraša, Martizburg Junajteda koji nema čemu da se nada, iako u poslednje vreme šara, tačnije niže poraz, pa pobedu na proteklih pet utakmica u nizu.

A sada, glavno pitanje. Vredi li čekati i goleadu? Sigurno da vredi, jer Mamelodi, istini za volju, nema najjači napad, ali je zato ubedljivo najbolja defanzivna formacija južnoafričke elite. Njihov L. Maboe je peti strelac lige, a desi li se da upravo on više od jednom zatrese mrežu rivala, i biće u prilici možda da zauzme i drugo mesto, koje dele čak tri igrača sa po osam postignutih pogodaka.

Izabrane vesti

Pa kada je tako, onda je na gostujućoj travi Mamelodiju pravo vreme da se dokaže. Uostalom, poslednji put, Mamelodi je u januaru minimalcem tukao današnjeg rivala kod kuće. Ovaj meč je čist presedan od kladilačke konstante para na koji je ni manje ni više, nego sigurno uletala u GG4+ igra tokom cele prošle godine.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 18:30 3804 JAF 1 Maritzburg - Mamelodi kmb 2&2-4 (-) 2,85
Ukupna kvota2,85

Južna Afrika 1
18.30: (4,00) Martizburg Jun. (3,25) Mamelodi (1,90)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


tagovi

Južna Afrika 1sportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara