Kada je dolazio digao je Teatar snova na noge, ali sa njega odlazi neslavno: Felaini se dogovorio sa Galatasrajem - ugovor 4+1!

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.02.18. | 16:55

Belgijanac sa čelnicima istanbulskog velikana potpisao preliminarni ugovor

Kada je dolazio digao je Teatar snova na noge, ali sa njega odlazi neslavno. Maruan Felaini na leto napušta Mančester junajted po isteku ugovora, a kako pišu turski mediji sve je dogovoreno oko njegovog prelaska u Galatasaraj.

Belgijanac je sa čelnicima istanbulskog velikana potpisao preliminarni ugovor, a na leto će staviti zvaničan potpis na petogodišnju saradnju sa popularnim Lavovima. Tačnije, u pitanju je četvorogodišnji ugovor, uz opciju produžetka na još godinu dana.

Izabrane vesti

Felani će tako postati prvo pojačanje legendarnog Fatiha Terima na klupi Galatasaraja, a ovo će biti nastavak potpunog renoviranja tima, koji će i ove sezone pokušati da se domogne šampionske titule.

Stameni vezista je u Mančester junajted stigao u septembru 2013. godine, kao veliko pojačanje iz Evertona za 32.400.000 evra, ali je na Old Trafordu pružio daleko manje nego što se očekivalo. Bio je deo ovog novog tima, koji se borio za prevlast na vrhu Premijer lige i prošao kroz turbulentan period, pa prilično neslavno odlazi sa Teatra snova.

Felaini je do sada, za nepunih pet sezona u dresu Crvenih đavola, odigrao 149 utakmica i postigao 19 golova.

(FOTO: Action images)


tagovi

Maruan Fealini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara