Kafu otputovao u Izrael

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.03.19. | 10:27

Još se ne zna da li mu je klub dozvolio takav izlet

Celu zimu rukovodstvo i stručni štab Crvene zvezde imali su glavobolju zbog Brazilca Kafua. Pokušavali su nekadašnjeg člana Ludogoreca, sa visokim primanjima, da pošalju na neku pozajmicu, ali je brzonogi krilni igrač ostao u Beogradu. Prosto nije hteo da se odrekne plate od 70.000 evra.

Trener Vladan Milojević ga je distancirao od takmičarskog tima, nije ga vodio na pripreme u Antaliju, pa je Kafu radio individualno sa Ivicom Momčilovićem i izvršavao profesionalne obaveze.

Izabrane vesti

Međutim, sudeći po društvenim mrežama Kafu je odlučio da malo odmori. On se na Instagramu pohvalio da je zajedno sa nekolicinom prijatelja krenuo put Izraela. Pitanje je da li uz dopuštenje kluba.
„O njemu ne razmišljam već mesec dana. Pošto ne trenira sa takmičarskim timom dugo ga nisam video. Zaista ne znam gde je otputovao, možda je iskoristio slobodan dan“, kratko je poručio Mitar Mrkela.

Naravno, na Marakani će morati da ispitaju ceo slučaj. Čak i da navijaju da se Kafu ogrešio o klupsku disciplinu i bez dozvole nekog iz stručnog štaba otputovao u Izrael. Tada bi mogli finansijski da ga kazne...


tagovi

Džonatan Kafu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara