""
""

Kakav nesrećnik: Ode i drugo koleno Napolijeve haubice

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.09.17. | 16:52

Arkadijuš Milik ponovo na operaciji

Šta li je Bogu zgrežio Arkadijuš Milik? Ili ima neke dugove iz prošlosti ili, jednostavno, nema sreće. Štagod da je po sredi, poljski reprezentativac mora na novu dugačku pauzu, pošto su detaljne analize potvrdile da mu je stradalo i desno koleno.

Napadač Napolija je, posle posete čuvenom specijalisti dr Marijaniju, saznao da je na sinoćnjem gostovanju SPAL-u pokidao prednje ukrštene ligamente kolena. Iz kluba je stigla ekspresna reakcija, pa će 23-godišnji špic u ponedeljak biti operisan u „Vili Stjuart“ u Rimu. Kako sad stvari stoje, pošto je posle loma noge ovo najteža povreda u svetu sporta, čeka ga najmanje šest meseci pauze.

Izabrane vesti

Podsetimo, Miliku je ovo druga povreda istog tipa otkako se pre godinu dana preselio iz Ajaksa ui Napoli. Bio je 8. oktobar 2016. kad mu je stradalo levo koleno dok je igrao za reprezenatciju Poljske protiv Danske, oporavak je trajao sve do februara, da bi u završnici prošle sezone dobijao poneki minut i „hvatao“ ritam.

Očekivalo se da bude jedno od tajnih oružija Mauricija Sarija, ali će trener Napolija morati da nastavi da forsira Drisa Mertensa kao „devetku“. A tu se Belgijanac pokazao kao sjajno rešenje.

(FOTO: Action images)


tagovi

Arkadijuš MilikEvropaItalijaNapoliprednji ukršteni ligamentiSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara