Antoni Modest
Antoni Modest

Kakav poklon za 70. rođendan: Modest za džabe

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.11.18. | 21:00

Iskusni Francuz ponovo obukao dres Kelna

Teško da su navijači Kelna mogli da zamisle lepši poklon za 70. rođendan kluba od povratka proverenog golgetera Antonija Modesta (30).

Francuski napadač potpisao je ugovor do juna 2023. godine i u tandemu sa Simonom Terodeom (16 golova ove sezone) predstavljaće glavnu osovinu u pokušaju Jarčeva da se vrate u Bundesligu na kraju sezone.

Izabrane vesti

Modest je večeras promovisan tokom proslave klupskog rođendana, a pevao je i himnu s navijačima.
"Video sam svetlo na kraju tunela i požurio ka njemu", rekao je Modest i dobio aplauze okupljenih.

Iskusni napadač je nosio dres Jarčeva od 2015. do 2017. i postigao 40 golova na 68 nastupa u Bundesligi. Poslednjih godinu i po dana proveo je u kineskom Tjenđinu, ali je prestao da igra za taj klub pre pet meseci jer mu nisu isplatili obećane premije (oko 30.000.000 evra).

Zbog toga je na kraju dobio raskid ugovora na arbitraži, mada su Kinezi prvo prijavili Modesta organima FIFA. Oni su u međuvremenu povukli tu tužbu pa je danas agentima napadača stiglo zeleno svetlo da može da potpiše ugovor sa drugim klubom.
"Keln je moja velika ljubav. Ubeđen sam da je povratak ovde prava odluka za mene i porodicu", rekao je Modest.

Zanimljivo, Francuz je čak odbio i neke druge unosnije ponude samo da bi potpisao ugovor s Kelnom, koji je trenutno drugi u Cvajti iza HSV-a. Videćemo hoće li mu se posrećiti u drugoj epizodi na Rajn Energi stadionu.

Foto: fc.de


tagovi

Antoni Modest

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara