KAKAV TIM SRBIJA ŽELI? Bane na beku, Bleki prvi štoper, Luka uz Matića, Sergej ispred, Radonjić 12. igrač

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.06.18. | 09:29

Skoro 10.000 čitalaca MOZZART Sporta gotovo aklamativno izabralo startnu postavu za meč s Kostarikom

Čitaoci MOZZART Sporta pokazali su se kao odlični prognozeri kada su glasali za 23 igrača koje Mladen Krstajić treba da povede na Mundijal. Skoro da su sve pogodili.

Zato anketa koju smo sproveli s pitanjem „Kojih 11 igrača treba da počne meč s Kostarikom?“, a u kojoj je učestvovalo skoro 10.000 glasača, ima veliku težinu. Ono što je najbitnije: početnih 11 za prvi meč Orlova na Mundijalu izabrano je gotovo aklamativno!

Izabrane vesti

Da ne dužimo mnogo, u formaciji 4-2-3-1, Srbija želi sledeći tim na terenu u nedelju od 14.00 u Samari: Stojković - Ivanović, Milenković, Tošić, Kolarov - Matić, Milivojević - Tadić, Milinković Savić, Ljajić - Mitrović!

Najmanje dilema bilo je na levom beku, gde je Kolarov dobio skoro 95% glasova, dok je špicu Mitrović osvojio 92% glasova. Stojković je na golu siguran sa 76%, a zanimljivo je da je ubedljiva većina za to da Branislav Ivanović igra desnog beka - za to je glasalo 83% učesnika u anketi.

To znači da narod želi Baneta umesto Rukavine desno, ali koga onda na štopera? Milenkovića i Tošića! Zanimljivo je da je Bleki Milenković štoper koji je dobio najveći procenat glasova (41,05%), za nijansu više od Duška Tošića (40,9%). Daleko iza njih je Ivanović sa 9,3%, a već smo rekli da bivšeg kapitena ogromna većina vidi kao desnog beka.

Selektor Krstajić je protiv Bolivije probao bez Luke Milivojevića u prvih 11, ali narod većinski nije saglasan s takvom odlukom. Na zadnjem veznom Matić ima 49,53% glasova, što znači da ga samo 0,47% glasača nije uvrstilo u tim, dok Milivojević ima 39%. Daleko iza je Sergej Milinković Savić sa 10,7%.

Čitaoci MOZZART Sporta Sergeja vide u ulozi koju i on više voli, iza špica. Dakle, u ofanzivnom delu veznog reda, najviše glasova dobio je Tadić (32,3%), pa Ljajić (23,7%), pa Sergej (22,2%). (S obzirom na to da se u ovom delu tima biralo tri igrala, maksimalan procenat je bio 33,3%)

Prognoze poznatih fudbalera pogledajte u ODBROJAVANJU DO MUNDIJALA

Ono što je takođe zanimljivo jeste da navijači vide Nemanju Radonjića kao 12. igrača, odnosno kao čoveka koji treba da bude prva izmena. On je dobio 11% glasova, i ispred je Filipa Kostića sa 8,2%. Na to su svakako uticale i odlične partije koje je mladi ofanzivac Zvezde pružio protiv Čilea i Bolivije.

Srbija je, dakle, izabrala, a sada je na potezu Mladen Krstajić. Prvi meč na Svetskom prvenstvu Orlovi igraju u nedelju 17. juna protiv Kostarike u Samari, a utakmica počinje u 14.00.


tagovi

Rusija2018Mladen Krstajićfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara