Kakav trio - strašan trio

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.05.18. | 16:41

Šandung bi na krilima Tardelija, Pelea i Sisea trebalo da savlada Peking Rene

Šokantan poraz Šangaja SIPG danas na domaćem terenu od Peking Guana doneo je priliku Šandungu da se pobedom nađe na čelnoj poziciji Superlige Kine. Četa Lija Ksaopenga, nekadašnjeg reprezentativca Kine koji je čitavu karijeru proveo u redovima narandžastih, mesta za strane igrače popunio je mahom ofanzivcima. Dokazanim i iskusnim. To mu za sada donosi rezultat, mada Šandung ne spada u red najefikasnijih, već je najbolji defanzivni klub u dosadašnjem toku sezone. Priliku da zaposedne rh ima sutra ujutru, kada u okviru 9. kola bude gostovao Peking Reneu.

Tim sa trojicom sjajnih napadača, što Dijego Tardeli, Gracijano Pele i Papis Sise svakako jesu, počeo je sezonu sa tri pobede, potom je dva puta poražen, da bi se vratio pobedničkim navikama na tri poslednja meča. Čak četiri od proteklih osam duela Šandung je slavio sa dva ili više golova razlike, što je za kinekse uslove vrlo pristojan učinak. Peking je jedan od klubova koji su obeleženi kao potencijalni povratnici u niži rang, ali za sada uspeva da se održi iznad opasne zone. Tim nema istinske zvezde i pitanje je koliko će moći da izdrži pritisak kada sezona uđe u ozbiljniju fazu. Peking je drugi najneefikasniji tim sa svega šest postignutih golova, doduše nisu ih preterano ni primili, pa imajte na umu da igraju duele sa najviše dva pogotka. 

Izabrane vesti

Gosti su u boljoj formi, imaju daleko veće ambicije od pukog preživljavanja u Superligi i to bi sutra ujutru mogli i da dokažu. Dajemo prednost gostima, ali ne preterujte sa golovima.

SUPERLIGA KINE - 9. KOLO

Subota
Dalijan - Guangdžou Evergrande 3:0 (2:0)
Guangdžou R&F - Šangaj Šenhua 4:2 (3:0)
Hebej - Henan 0:1 (0:1)
Čungćing - Tjenđin Kuanžan 0:1 (0:0)
Šangaj SIPG - Peking Guan 1:2 (1:0)

Nedelja
09.30: (2,80) Peking Rene (3,15) Šandung (2,45)

09.30: (1,95) Tjenđin Teda (3,35) Guejdžou (3,70)
13.35: (1,85) Đengsu (3,45) Čangčuen (4,00)

Foto: Action Images


tagovi

sportsko klađenjePapis SiseGracijano PeleDijego TardeliKina 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara