Kako da se iskupiš za ispadanje iz LŠ? Platiš navijačima 26 autobusa...

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.04.19. | 19:10

Igrači Mančester Sitija u neobičnoj akciji

Razočarani su sigurno svi na Etihadu eliminacijom od Totenhema u četvrtfinalu Lige šampiona, ali život ide dalje i Građani moraju da nauče da žive s tim.

Izabranicima Pepa Gvardiole preostaje borba za šampionsku titulu u Premijer ligi (gde su u prednosti u odnosu na Liverpul zbog utakmice manje), ali i za titulu u FA kupu gde igraju finale protiv Votforda 18. maja na Vembliju.

Izabrane vesti

Zbog toga su prvotimci Mančester Sitija odlučili danas da se oduže navijačima na vatrenoj podršci ove sezone, pa će svaki od 26 igrača prvog tima platiti po jedan autobus da odveze navijače na Vembli.

Inače, iako se u saopštenju na sajtu Građana navodi da je gest zahvalnost za podršku cele sezone, deluje da je, pošto je vest lansirana danas, klub sa Etihada pokušao tako da se iskupi fanovima samo dan nakon eliminacije iz Lige šampiona.
"Iako nam sinoćni rezultat nije bio po volji, bilo je lepo čuti podršku publike tokom svih 90 minuta. Imamo da bijemo još mnogo bitaka ove sezone i da se borimo za još mnogo tofeja pa je i ovo naš način da svim navijačima izrazimo zahvalnost za podršku", izjavio je kapiten Građana Vensan Kompani.

Ali dok dođe finale FA kupa Građane najpre još jednom očekuje duel s Totenhemom i to u okviru Premijer lige u subotu u 13.30 časova.

Foto: Reuters


tagovi

Vensan Kompani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara