Kako nadoknaditi minus tri? Nema druge, svi u napad!

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.02.18. | 11:12

Klub Briž bije bitku za finale kupa Belgije protiv Standarda, koji na Jan Brejdel donosi prednost iz prve utakmice (1:4)

Najjači tim Belgije suočava se sa teškim zadatkom - kako nadoknaditi veliki minus iz prvog susreta polufinala kupa? Priznaćete da 1:4 nije nimalo lako prestići, pa makar se vi zvali Klub Briž i makar imali posla sa Standardom.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 20:45 1842 BEL K Club Brugge - Standard tgg gg4+ 2,50
Ukupna kvota2,50

Izabrane vesti

Plavo-crni nalaze se u lošoj formi. Da se kojim slučajem ovaj okršaj igra krajem avgusta minule godine, kada je tim sa Jan Brejdel stadiona deklasirao goste iz Liježa sa 4:0, druga bi se pesma pevala među pristalicama Briža. Jer ekipa Ivana Leka u tom trenutku bila je nezaustavljiva, dok sada duel iščekuju posle dva neuspeha i remija. Kao da je došlo do opuštanja u redovima Briža, jer imaju 11 bodova viška u odnosu na drugoplasirani Šarlroa, i to pet kola pre kraja ligaškog dela takmičenja. Ipak, sada je ulog finale kupa, pa treba očekivati motivisan Briž.

Za razliku od plavo-crnih igrači Standarda revanš dočekuju u odličnom raspoloženju. Ne samo zbog tri gola prednosti, već i činjenice da su na prethodna dva susreta osvojili četiri boda i ponovo se primakli mestima koja vode u plej-of.

Kako Briž nema druge već da napadne, očekujte pogotke na obe strane. Mnoštvo golova...

BELGIJA, KUP - POLUFINALE

Četvrtak
20.45: (1,65) Klub Briž (3,70) Standard (4,90)

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

kladionicasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara