Kako se ponašamo, Srbija može dobrom da se nada

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.06.18. | 16:15

FIFA proglasila Kolarova za igrača utakmice, kapiten poziva da se emocije drže po strani

Prvo priznanje na Mundijalu udelila mu je FIFA. Odlukom da ga proglasi za igrača utakmice, Svetska kuća fudbala je nagradila Aleksandra Kolarova i pokazala da visiko vrednuje sposobnosti našeg levog beka. Ne samo zbog gola kojim je odlučio premijerni susret Grupe E, sa Kostarikom.

Na pitanje da li mu je ovo gol karijere, uzvratio je potvrdno.
Sigurno. Ovo je gol koji smo svi željno iščekivali“, predočio je bombarder Rome. „Danas sam ja imato tu sreću da postigne gol. Sutra će to biti neko drugi“.

Izabrane vesti

Jasno je, ova pobeda nam širom otvara vrata plasman u osminu finala, ali...
Valja držati emocije po strani. Imamo još dve utakmice. Naš cilj je da prođemo grupu, a nadam se da ćemo je završiti na pravi način“.

Srbija je danas igrala timski. Nije bilo soliranja, nije bilo napetosti kakvu smo videli u pripremnom periodu. Delovali smo kao ekipa i to je rezultiralo bodovima.
Da ne prosipam pamet, u fudbalu imamo tri rezultata, pobedu, remi i poraz, ali sa ovakvim ponašanjem mene kao kapitena i svih igrača na terenu i na klupi, Srbija može dobrom da se nada. Verujem da su mogli da uživaju svi ljudi koji su posmatrali kod kuće“, rapsoložen je Aleksandar Kolarov.

FOTO: Action images

 


tagovi

Aleksandar Kolarovfudbalska reprezentacija SrbijeRusija2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara