Lalatović i Matijašević
Lalatović i Matijašević

Kakvi bre loši odnosi? Tončev zove Lalatovića i Matijaševića u Radnički

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.05.18. | 09:16

Javlja Sportski žurnal

Povremeno je delovalo nezamislivo, ali po svemu sudeći nije baš tako nerealno. Da sledeće sezone ekipu Radničkog iz Niša preuzme ni manje ni više nego - Nenad Lalatović?! A da funkcija sportskog direktora bude poverena Vladimiru Matijaševiću.

Vest donosi Sportski žurnal, koji dodaje da su Lalatović i Matijašević već neko vreme tiha patnja prvog čoveka Nišlija Ivice Tončeva, bez obzira na to što su se Radnički i Čukarički ove sezone više puta prepucavali saopštenjima i oštrim izjavama. Ne treba ni da podsećamo da su Brđani u porazu od 2:3 u prvom kolu plej-ofa izražavali protest zbog sudijskih odluka u korist Radničkog time što su seli na teren i na dva minuta prekinuli utakmicu. A sećamo se i ranijih verbalnih konflikata Lalatovića i Nišlija iz nekih ranjih sezona, dok Tončev još nije bio tu.

Izabrane vesti

Međutim, strogo fudbalski, Lalatović bi svakako bi veliki korak napred za Radnički, koji - iako to niko neće javno reći - sigurno u tišini već pravi planove i za letnju, evropsku avanturu. Uprkos tome što ona još nije sigurna. Ako je i bude bilo Realu sa Nišave će biti potreban ozbiljan remont. I igrački i stručni.

Otud i pozivi ka Brdu. Žurnal navodi da je Tončev već nekoliko puta zvao Lalatovića i Matijaševića. Ovaj prvi ima važeći ugovor sa Čukom i za rastanak bi mu bila potrebna dozvola gazde Dragana Obradovića, ali tu verovatno ne bi bilo problema pod uslovom da Lalatović kaže da. Što se tiče Matijaševića, on je prema Žurnalovim informacijama već kategorički odbacio mogućnost odlaska u Radnički.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Nenad LalatovićIvica TončevVladimir Matijašević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara