Kakvo veče na Marakani: Boaći ipak kupljen za 1.500.000 evra, blizu i Marko Marin!

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.08.18. | 22:22

Kompletno rukovodstvo crveno-belih u klupskim prostorijama na stadionu Rajko Mitić učestvuje u poslednjim satima prelaznog roka

Kakvo veče na Marakani, dva pojačanja su već stigla, a čekaju se nova! Bićer burno do ponoći! Ono što je najvažnije u ovom trenutku jeste informacija da Ričmond Boaći nije stigao u Crvenu zvezdu na pozajmicu, već je kupljen za 1.500.000 evra, zaznaje MOZZART Sport.

To znači da su čelnici crveno-belih odradili fenomenalan posao, pošto su napadača iz Gane pre samo šest meseci prodali kineskom Đengsuu za 5.500.000 evra. Boaći je stavio paraf na trogodišnji ugovor sa srpskim šampionom.

Izabrane vesti

Ali to nije sve, kompletna uprava Crvene zvezde se nalazi na stadionu Rajko Mitić, gde se intenzivno radi u poslednjim satima prelaznog roka, a prema poslednjim informacijama veoma je blizu završetka i posao oko dovođenja ofanzivca Olimpijakosa Marka Marina, koji proteklih dana prolazi kroz teške trenutke u Pireju.

Dakle, u klupskim prostorijama stadiona Rajko Mitić svi intenzivno rade kako bi srpski šampion dodatno ojačao tim pred iskušenja u Ligi šampiona. Situacija je potpuno otvorena, svašta može da se dogodi u poslednjim trenucima, jer je tržište sada potpuno otovreno, a Crvena zvezda rešena da odradi ozbiljan posao.

Foto: Star Sport


tagovi

Ričmond BoaćiMarko Marin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara