Kaluđerović: Mi bez šestorice, a oni u prošlom kolu dobili lidera

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.03.18. | 09:01

Iste muke zadesile i Pert

Reprezentativna pauza prilično je opustošila australijsku prvu ligu. Sidnej i Njukasl Džetsi će, po svemu sudeći, voditi šampionsku trku, uprkos tome što je donedavno klub iz najvećeg grada na najmanjem kontinentu bio miljama daleko. Klub za koji nastupa naš Miloš Ninković skupo je platioučešće u azijskoj Ligi šampiona, tvrdi u razgovoru za Tip Novosti Andrija Kaluđerović, član Velingtona.

Analizirajući predstojeću rundu, fudbalski globtroter (igrao na tri kontinenta i za 18 klubova, računajući i pozajmice dok je bio član OFK Beograda) ističe da je njegov Velington prepolovljen uoči utakmice 24. kola protiv Brizbejna, jednog od najneprijatnijih gostujućih timova u A-ligi.
"Šestorica igrača igraće ovog vikenda za Novi Zeland. Uzdam se u dobru igru naših zamena sa klupe, mada je Brizbejn pobedom na terenu Sidneja priredio najveće iznenađenje u prošlom kolu", rekao je Kaluđerović.

Izabrane vesti

Sličan scenario zadesio je i Melburn Viktori.
"Pert se bori za mesto u plej-ofu, a dočekuje ekipu koja će biti bez bitnih igrača koji su se odazvali pozivu selektora".

AUSTRALIJA 1 - 24. KOLO

Petak
Adelajd  Njukasl Džets 5:2 (2:0)

Subota
Mariners - Sidnej U TOKU...
09.50: (2,05) Melburn Siti (3,40) Vonderers (3,35)

Nedelja
8.00: (3,70) Velington (3,45) Brizbejn Roar (1,92)
10.00: (3,35) Pert Glori (3,40) Melburn Viktori (2,05)

* Kvote su podložne promenama

Tabela pred početak utakmice Mariners - Sidnej je izgledala ovako:

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara