Kanarnici ponudili 250.000 evra za Slavoljuba Srnića!

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.01.19. | 09:49

Konkretna ponuda na Marakani, poznata i plata

Možda je došlo vreme da se konačno rastanu Slavoljub Srnić i Crvena zvezda. Jedan od igrača,koji je imao upečatljiv učinak tokom boravka na Marakani, mogao bi u ovom prelaznom roku da se preseli u Španiju!

Prema saznanjima MOZZART Sporta na Marakanu je stigla konkretna ponuda španskog drugoligaša Las Palmasa u iznosu od 250.000 evra. Takođe, poznato je da klub sa Kanarskih Ostrva može da obezbedi Srniću godišnja primanja od 300.000 evra u neto iznosu....

Izabrane vesti

Crvena zvezda traži nešto veće obeštećenje, ali postoje izgledi da bi transfer brzononog Šapčanina mogao da bude realizovan do polaska Zvezdine ekspedicije u Belek. Takođe, i Srnić se nada da bi na Kanarskim Ostrvima mogao da izboksuje veću platu.

Srnić je imao snažan učinak tokom prethodne dve, istorijske sezone na Marakani. Često potcenjivan, bio je važan deo sistema Vladana Milojevića. Znao je da se izbori sa oštrom konkurencijom, dao je nekoliko antologijskih golova koji će mu navijači zauvek pamtiti. Posebno onaj protiv Kelna kojim je obezbeđeno evropsko proleće posle 26 godina.

Prošle godine je produžio ugovor na godinu dana kako Zvezdu ne bi ostavio bez zarade. Imao je ponude Ueske i Dinama iz Moskve, ali je odlučio da ostane u Crvenoj zvezdi.

U konkurenciji El Fardu Bena i Erika Jirke, Slavoljub Srnić bi imao doziranu minutažu. I zbog toga se svi nadaju da bi konačno mogao da realizuje inostrani transfer.

Las Palmas trenutno zauzima 12. poziciju u španskoj Segundi. Međutim, na Kanarskim Ostrvima nisu digli ruke od borbe za ulazak u Primeru, kroz plej-of. Las Palmas trenutno ima sedam bodova manje od Alkorkona, što nije nedostižno u  preostalih 20 kola.


tagovi

Slavoljub Srnić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara