Komentari na vest

Kangvi imponuje interesovanje Foresta: Ako se ukaže prilika da zaigram u Premijer ligi, zašto da je ne iskoristim?

p

pjer

pre 11 meseci

A zasto 3 nerazumem...dokle za male pare da dajemo igrace,pa odvali 10 miliona i to su smesne pare za njih pa se nadjite na 7-8,kad cemo vise napraviti iskorak za te transfere,vecito ili za dzabe ili za sicu...
k

kratko i jasno

pre 11 meseci

Idi Brate,sve najbolje,za tebe je baš brat Kangva,Doktor,Valentino Rosi.
P

Peter Olajinka

pre 11 meseci

Ovaj Notingem se rasipa sa parama. Ako ga terza ne uvali englezima za bar 6 miliona nista nije uradio
s

savet

pre 11 meseci

Eksplodiraj u LŠ ! Pa posle toga da odeš u još bolji klub u premijer ligu za tri puta veće pare!
x

x

pre 11 meseci

verovatno je bilo 6,7 miliona, ali bilo je i pola Cecu pola preduzecu
£

£¥₩₩

pre 11 meseci

Za Krisa ozbiljno pišu i u Engleskoj za Seltik i za NFFC. Pominju se kao zainteresovani i Lil i Fiorentina
N

Nenad1246

pre 11 meseci

Kako ova atomska bukva za fudbal može igrati u Premijer ligi?! Gde mu je duel igra?! Gde mu je skok igra?! Gde mu je taktička obučenost?!
N

Nenad1246

pre 11 meseci

Sjaši sa mog nika.
N

Nenad1246

pre 11 meseci

Imaš li ti život ili ti je baš tolko dosadno dok ločeš ispred prodavnice pa pišeš ovde pod tuđim imenima?
M

Manche

pre 11 meseci

Cekajte braco delije. Svi mi volimo ovog momka ali ajmo redom. Na zadnjem veznom nije bolji od Ada i Mijailovica. Takodje, ne mozemo da ocekujemo da vise pruzi od od Kange i Stamenica koji ce biti forsiran. Na ofanzivnom, nema mesta pre Ivanica a tu mogu da igraju i Katai i Kraso. A plan je da se forsira i mali Šljivić. Dakle, najlogicnije je da ode ali za lep novac da ne prodjemo kao sa Veljkom Nikolicem.
p

pjer

pre 11 meseci

Od Mijailovica sam ja bolji...on veze decko nema.
v

v1ad

pre 11 meseci

Cekaj ti, brate delijo. Kangva nije zadnji vezni pa tako mu Ado i Mijailovic nisu konkurencija. Znaci moze ili na 6 gde ce biti Stamenic ili na 8 gde ce biti Ivanic. Katai ce levo kao i uvek sto igra a Kraso je spic a ne ofanzivni vezni. Znaci itekako bi imalo mesta za Kangvu. Jel bi bila prevelika i nenadoknadiva steta da ga prodamo? Pa i ne bi. Igrac bez koga se moze. Licno mislim da mozemo i vise od ta tri miliona da izmuzemo. Ako je to njihova prva ponuda, moze da se poveca. Kapiram da moze 4 miliona za njega da se dobije.
P

Pedja108

pre 11 meseci

Stranci normalno vide kvalitet i spremni su i da plate za to. Otkako je dosao u Zvezdu, on je skrajnut. Uporno je guran Kanga kao kreator, koji je Zvezdu upropastio bar za 30-40 miliona, ali Dejan Stankovic nije imao onu stvar da ga promeni i stavi mladjeg, brzeg, boljeg, sa manje gresaka u dodavanju, sa boljim centarsutem. Isto je nastavio Milojevic, verovatno pritisnut da Kanga mora da igra. Kanga je inace upropastio Zvezdu prvo protiv Ludogoreca, kad je uspeo u poluvremenu da dobije crveni karton. Zatim je protiv Serifa napravio glup faul iz cega su dali gol. Protiv Makabija mislim da svi znaju za onaj skok u bazen, kad je protivnik bio dotucen, Zvezda vodi 2:0 sto je vodi u LS, golman odbranio penal i kraj je poluvremena. Medjutim, nadje se neko dovoljno glup da potpuno preokrene situaciju i da Zvezdu baci na kolena, gde se nisu oporavili do kraja. Za njega se normalno niko ne interesuje niti ga zeli niti iko nudi pare. Zaro Zvezdo cuvaj ovoga sto nas upropasti, a prodaj igrace kao Kangva. Dok nije dosao Bahar, nikome nije ni palo na pamet da menja golmana. Pritom stalno su gurali Kangvu da igra kao zadnji vezni, sto on nikako nije. Nikada nekome nije palo na pamet da stave Kangu kao zadnjeg veznog, pa da se smejemo kako bi to odigrao.
T

Toto-ko-tunjo

pre 11 meseci

Svaka ti na mestu.
1

1312

pre 11 meseci

Dobro je poznato ciji je Kanga igrac, pa nije ni za ocekivati da ga bilo ko skloni...
a

a sve drugo

pre 11 meseci

si zaboravio šta je uradio i koliko radosti doneo?
Y

Yostra

pre 11 meseci

Sve drugo što je uradio jeste veliko. I za poštovanje. Golovi, asistencije, sve. Medjutim, zar nije trenutak da se klub izdigne i na njegovo mesto postavi nekog ko će biti konstantan i oko koga neće postojati konstantan rizik da prospe celu kofu prethodno datog mleka? A Kanga koliko god da je dao, mnogo je umeo i da prospe.
d

duduk

pre 11 meseci

Uvek korektan I smisljen komentar Kao uvek..Evo gledam Zvezda-borac I kad vidim rodica I kanga nemogu da gledam..nadam se da u LS NEMA da igraju
£

£¥₩₩

pre 11 meseci

""Minimum minimuma 🤔, 5 miliona transfer + 1 milion bonusa + 20% od sledeće prodaje, za sve ispod toga 👎.""
A

ANALIZA@£¥₩₩

pre 11 meseci

@£¥₩₩ - Daj bre, nemoj da si skroman! Pa, ti si finansiski genije, mogao bi ruku pod ruku sa doktorom virtuelne ekonomije. Neću se začuditi kada osvane naslov u štampi da si na lično zalaganje dotičnog doktora izabran u menadžmentu Zvezde, za finansiskog savetnika! Čestitamo!
s

smf

pre 11 meseci

Traziti im 10 miliona ipak je to PL a to je smesan novac za njih pa da se nadjemo na 7, ali minimum minimuma kao sto neko rece je 5 miliona odmah + procenti od naredne prodaje. Vezni red nam je pun sada. Pored Kangve prodati i Mitrovica jer imamo dosta igraca na njegovoj poziciji i nove bonuse, a tu pre svega mislim na Sljivica.
P

Polo

pre 11 meseci

Škotske novine pišu danas o njemu kao meti Seltika
P

Polo

pre 11 meseci

Dopuna-Takodje pominju i Monpelje kao zainteresovane i Fiorentinu za Krisa
D

Dzonatan

pre 11 meseci

NISTA ISPOD 74 MILIONA I 97% OD NAREDNOG TRANSFERA!!!
L

Lord Lukan

pre 11 meseci

Za te pare i te procente jedino Gomes Rikardo moze da ode🤣😂
s

sms

pre 11 meseci

Taman smo nešto uradili ajde sad da malo upropašćavamo,,Posle svih Kanginih grešaka , niko ga više ne bi držao u timu a mi iako imamo, mlađeg i boljeg igrača kao što je Kangva ali prodajemo baš njega. Posle Mrkeline izjave da Zvezdi ne treba Luka Ilić jer je na tom mestu popunjena evo nove teške gluposti sa Kangvom. Ali, ko zna možda je "uprava" ubeđena da nam trebaju još dva centarfora i još neko brzo krilo..
P

Partymaker

pre 11 meseci

Momak je definitivno igrač za Zvezdu ali nažalost nedovoljno ili loše iskorišćen. Za ovog momka je 3 miliona malo. Za takvog igrača i njegovim karakteristikama može i duplo zaraditi, a ako pričamo o Premijer ligi, njih treba klepati
S

Spa

pre 11 meseci

Ali bukvalno kolko se gura da se proda i spinuje na sve strane. I na Zvezda TV-u već pričaju da odlazi najverovatnije, znači da su se već dogovorili i plasiraju vest po medijima i portalima. Svakako sramotna prodaja veoma agilnog i brzog veznjaka, pritom mladog za 3 miliona u najjačoj ligi sveta?! Da smo pametni pa da tražimo minimum 6 miliona, jer je to Notingemu mizerna svota novca, a realno Kangwa ima prostor za napredak...
K

Korner

pre 11 meseci

Iskreno 4do 5 mil eur, nije nam hitno, do kraja godine odigra e se mnogo utakmica, samo polako
Л

Лулк

pre 11 meseci

Доста плаћених објава, нећете нас убедити да је Канга бољи за Звезду од Кангве, ни 300 текстова да објавите. Без 7-8 милиона не треба преговарати са екипом из финансијски најмоћније лиге на свету, за њих су то смешне цифре.
S

Sreca

pre 11 meseci

Ps se ove sezone za razliku od prethodnih, pita trener ko će biti prodat. A ne novinari ili terza. Ako je Bahar makar približno dobar trener a itekako jeste, videće da mu je Kanga višak a da mu Kangva itekako treba za njegovu filozofiju igre.
B

Brankoni84

pre 11 meseci

Minimum minimuma 🤔, 5 miliona transfer + 1 milion bonusa + 20% od sledeće prodaje, za sve ispod toga 👎.
S

Stevo Glogovac

pre 11 meseci

Ono što mu fali jeste minutaža!Pismen igrač,veoma perspektivan iz tog drugog plana gde može da ugrozi gol protivnika i sa 25 metara.Vidljiv u svakoj završnici i uvek skoro traži igru po desnoj strani i iza igrača.Ono što je sigurno nije igrač za defanzivne zadatke.
G

Goz

pre 11 meseci

Kako to ide kod nas, cim igrac pokaze neko znanje, odma gledaju kako da ga utope i da dovedu neke cepanice na kojima ce oprati pare, pritom ne umeju da prodaju igraca za vece pare, al znaju da pretplate neznalice. Terza madjija
L

Laki92

pre 11 meseci

"Kratak" za premijer ligu, kao i za LŠ, jednostavno ne moze fizicki da parira ekipama i igračima na tom nivou, ma koliko bio pismen i dobar igrač. Moje misljenje.
X

Xy

pre 11 meseci

Ako ga prodaju za 3m stvarno nemam reci... Decko je mlad, reprezentativac i odlican igrac. To su klubovi koji imaju budzet, vredi najmanje duplo vise, kad se crta podvuce na njemu smo zaradili 1.5m. Nadam se samo da ga nece dati za te pare...
N

Nele 007

pre 11 meseci

Ovaj dan necu preziveti ako se nastavi ovako Panter jos dve godine da nam sipa po 30 po utakmici, beze od nas u fudbalu... daj neka me neko probudi covece nije mi dbro
Z

Znao sam

pre 11 meseci

da si grobar, samo se foliraš da si Zvezdaš.
j

jadan,jadan

pre 11 meseci

Komentar 00000000007
B

Buhahaha

pre 11 meseci

👀
U

U Tem Denveru

pre 11 meseci

Steta… Nismo ga iskoristili na pravi nacin, gurali ga na pogresnu poziciju… Siguran sam da ce tamo prepoznati njegov kvalitet i da ce zablistati.
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Alo dečko šta si odmah poleteo. Prvo moraš da se dokažeš u Zvezdi u LŠ, pa tek onda ideš u Premijer ligu za 10 miliona evra.
S

Svilanjac

pre 11 meseci

Jesi li ti pravi Don Vito ili neki lažni nik, više ne mogu da kontam ko je ko
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

@Svilanjac. PRAVI. Lako se prepozna ko je pravi a ko lažni. Onaj mali što mi svaki dan krade Nik, ima mnogo veći fond reči od mene, pokušava da bude filozof sa nekim izrazima. Plus što stalno proziva igrače koje Zvezda dovodi, a pogotovo mu smetaju stranci u Zvezdi.
M

Moze samo

pre 11 meseci

ispod 5 ne a zasto da ne i 6
G

Gosthjk

pre 11 meseci

Svi beze od nas, da li ce iko ostati jbt
4

4-5 mil.

pre 11 meseci

TRAZITI 4-5.MIL,AKO PLATE MOZE DA IDE!
g

gostiii

pre 11 meseci

Ne igra prvu postavi u Zvezdi a igrace u Notingemu,Lilu,Fiorentini...koja logika!?!?!
e

ec34d22

pre 11 meseci

Verovatno ozbiljni klubovi vide da mu nesto fali da bude znatno bolji, pa su spremno da uloze nesto sto je za njih sica da ga poprave. Ovaj decko je odlican defanzivac, ali jedan od najgorih defanzivaca koje sam gledao. Nisam siguran da li je pitanje takticke neobucenosti, manjka volje ili snage. Mozda nestood toga moze da se popravi.
U

U Tem Denveru

pre 11 meseci

Zato sto ga guraju na sesticu, hoce na silu da naprave zadnjeg veznog od njega. Decko je klasican box to box veznjak. Ofanzivno sjajan. Nisu ludi englezi, vide potnecijal u njemu.
N

News

pre 11 meseci

On ima 24,25 zvanicno i retko sta moze da popravi u igri u tim godinama. Jedino sto moze da stekne je iskustvo. Klubovi iz Engleske kupuju igrace ne samo radi njihovog kvaliteta nego radi marketinga i svoje promocije u tim zemljama.