Kapiten Konahsa pred Partizan: Mi poluprofesionalci živimo za ovakve utakmice

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.07.19. | 21:59

"Mučili smo ih u većem delu prve utakmice i to im se nije svidelo", kaže Džordž Horan

Kapiten Konahs Kija, Džordž Horan, govorio je hrabro pred revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope u kom će njegov tim gostovati Partizanu u Beogradu. Crno-beli iz prvog meča imaju 1:0 i svi ih vide već kao ekipu koja će proći dalje.

Međutim...

Izabrane vesti

Nisu sa tim saglasni Velšani. Gledamo izjave trenera već danima koji najavljuje da Konahs neće doći u Beograd turistički, a sa tim je saglasan i kapiten Horan. Ovaj iskusni defanzivac najavljuje borbu i kaže da nije ništa gotovo za njegov tim.
"Još smo u igri. Ako uspemo na početku da ne primimo gol, ko zna šta može da se desi? Imamo za šta da igramo. Imamo mnogo srca. Bili smo otpisani protiv Kilmarnoka, a došli smo do sjajnog rezultata. I izgledali smo dobro, takođe. Nadam se da možemo to isto da učinimo ponovo. To su utakmice za koje, posebno mi poluprofesionalci, živimo", rekao je Horan.

Prisetio se i prve utakmice. Konahs je igrao veoma oštro, ali Horan pre toga ističe da se Partizan nije baš naigrao fudbala u Velsu.
"Nije sramota izgubiti od njih 1:0. Ali smo ih u prvoj utakmici sveli na malo napada. Dugo su nas priiskali, ali nisu imali neke izgledne prilike za gol. Nisam siguran da su imali otvorenu šansu osim tog gola. Mučili smo u većem delu utakmici i to im se nije svidelo", rekao je Horan.

Velšane ne napušta nada da mogu do još jednog velikog iznenađenja jer su i protiv Kilmarnoka pred revanš imali negativan rezultat pa su prošli dalje.

Protiv Partizana će to malo teže ići... Meč je na programu u četvrtak od 21 čas u Humskoj.

FOTO: FK Partizan

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara