Kapiten Napretka drugo Zvezdino pojačanje

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.12.18. | 15:30

Miloš Vulić potpisao na tri godine

Hteo ga je i Partizan, ali Miloš Vulić je izabrao drugu stranu Topčiderskog brda! Dosadašnji kapiten kruševačkog Napretka, jedan od najboljih plejmejkera Superlige, zvanično je danas potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.
Izuzetno zadovoljstvo i čast za mene predstavlja činjenica da sam dobio poziv od kluba kao što je Crvena zvezda. Svi mi znamo koliko je Zvezda velika i kada počnemo da igramo fudbal sanjamo da obučemo jednog dana crveno-beli dres. Ovo je veliki korak napred u mojoj karijeri. Nadam se da ću opravdati očekivanja svih ljudi u klubu i navijača”, rekao je Vulić za klupski sajt i nastavio u dahu.
Mnogo će mi značiti iskusni igrači koje ću na treninzima i utakmicama imati uz sebe. Igrao sa protiv njih sa Napretkom, video sam da poseduju izuzetan kvalitet i sigurno će mi njihovo iskustvo mnogo pomoći da napredujem u karijeri. Pratio sam sve utakmice Crvene zvezde, posebno u Ligi šampiona. Srećan sam što su momci imali jako uspešnu polusezonu. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu i na proleće. Lično ću dati maksimum u svakoj prilici, boriću se za grb Crvene zvezde i nadam se da ću tako pomoći ekipi da ostvari sve svoje ciljeve”.

Izabrane vesti

Zadovoljan je i sportski direktor aktuelnog šampiona Mitar Mrkela. Već neko vreme je sa saradnicima pratio 22-godišnjeg momka iz Kruševca, koji je ove jeseni postigao četiri gola za Napredak, uz jednu asistenciju.
Miloš je centralni vezni fudbaler koga smo zaista dugo gledali i procenili smo da je on kalibar igrača za Crvenu zvezdu. Već sada poseduje izuzetne kvalitete, pre svega kreativnost na sredini terena. S obzirom na to da ima samo 22 godine uveren sam da će u budućnosti biti još bolji i da će dostići velike visine u crveno-belom dresu. Uz njega, na sredeni terena imamo i Krstičića, Jovančića, Jovičića, Čaušića i Miloš će imati od koga da uči i uz njih n terenu će biti još bolji nego što je bio u Napretku”, rekao je Mrkela.

Ostaje naravno da se vidi da li dolazak Vulića znači i da je Zvezda definitivno odustala od Mirka Ivanića, koji je već nekoliko puta izmicao. Mrkela o tome ne govori.
Postigli smo lepe rezultate u prethodnom periodu, ali Crvena zvezda ne može da stoji. Ovo je klub koji zahteva stalni rad, konstantno koračanje unapred i u skladu sa tim mi radimo radimo svoj posao i činimo Zvezdu sve boljom svakog dana”.

Podsetimo, pre Vulića lider šampionata Srbije je potpisao i ugovor sa Nemanjom Milunovićem, doskorašnjim štoperom BATE Borisova.

(FOTO: FK Crvena zvezda)


tagovi

Miloš Vulić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara