Dćejmi karager (Reuters)
Dćejmi karager (Reuters)

Karager: Solskjer samo priča o istoriji, ali Junajted ne može s njim do titule

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.10.21. | 10:09

Bivši defanzivac Liverpula rekao ono što mnogi misle

Mnogo su najvijači Mančester Junajteda očekivali od Olea Gunara Solskjera, posebno posle početnih uspeha na klupi Đavola. Ali, kako vreme prolazi, sve više je glasova da Norvežanin nije vrhunski trenerski kalibar. To smatra i bivši defanzivac Liverpula Džejmi Karager.

Izabrane vesti

"Kakav je Solskjerov stil? Čime se on bavi? Stalno slušam kako priča o prošlosti Junajteda, kontranapadima, sjajnim golovima. To zvuči kao čas istorije. On je bio deo te priče. Bilo je neverovatno. Ali šta sada radi? Koja je njegova ideja? Ne vidim nikakav plan", raspalio je Karager po bivšem mu velikom rivalu na terenu.

Priznaje da je Norvežanin uradio dobar posao u Junajtedu pošto je preuzeo tim nakon skupljanja iskustva u Moldeu i Kardifu, ali da je sada vidljivo da nema potencijal potreban slavnom klubu koji i pored značajnih ulaganja ovog leta opet ne može da se nosi sa najvećim konkurentima za titulu...

"Neće osvojiti Premijer ligu ili Ligu šampiona sa Mančesterom, jer on nije trener nivoa Klopa, Tuhela ili Gvardiole, koji imaju dugogodišnje iskustvo i mnogo trofeja. Ole nema to. Junajted će osvojiti možda samo FA kup ili Ligu Evrope. Ali čak i ako se to dogodi, i dalje će im trebati novi trener. Ovo nije kritika Oleu, ali Mančesteru je potreban trener koji može da se takmiči sa ostalim trenerima u ligi. Kao i svaki navijač Junajteda, Solskjer shvata da nije u rangu sa vrhunskim trenerima Premijer lige", bio je Karager više nego dirktan.



tagovi

Mančester JunajtedOle Gunar SolskjerDžejmi Karager

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara