Karius otvorio dušu: Nisam spavao do sada…

Vreme čitanja: 2min | ned. 27.05.18. | 19:25

„Znam da sam zabrljao sa dve greške i upropastio sve“, rekao je tragičar finala Lige šampiona

San svakog igrača koji se bavi fudbalom jeste da jednog dana zaigra u finalu Lige šampiona, ali se nemačkom čuvaru mreže Lorisu Karijusu taj san pretvorio u najgoru moguću javu.

Golman Liverpula je sa dve nestvarne greške častio Real Madrid i otovorio mu vrata na putu ka 13. tituli prvaka Evrope.

Izabrane vesti

Nemac je sinoć odmah nakon poraza zatražio oproštaj od navijača Redsa na Olimpijskom stadionu u Kijevu, posle utakmice je prozborio nekoliko reči, ali je tek sada, kada su se malo slegle stvari, smogao snage da se svima javno obrati.
„Nisam spavao do sada. Scene mi i dalje prolaze kroz glavu. Beskrajno mi je žao zbog mojih saigrača, zbog vas navijača, kompletnog rukovodstva i stručnog štaba. Znam da sam zabrljao sa dve greške i upropastio sve. Kao što sam rekao, samo bih želeo da vratim vreme, ali to nije moguće“, napisao je Karius na Instagramu.

Svi fudbalski autoriteti na Ostrvu složni su u zaključku da je 24-godišnjem čuvaru mreže praktično zavšena karijera u dresu Liverpula.
Još je gore što smo svi osećali da možemo da pobedimo Real Madrid, bili smo u igri posle mnogo vremena. Želim da zahvalim našim neverovatnim navijačima koji su došli u Kijev i čuvali mi leđa, čak i nakon utakmice. Još jednom smo pokazali da smo velika porodica. Hvala vam, vratićemo se jači“, poručio je Karius.

Karius je u Liverpul stigao u julu 2016. godine iz Majnca za 6.200.000 evra, izborio se za pozicju prvog čuvara mreže nakon nestabilne forme Simonja Minolea, a onda sve zabrljao u najgorem mogućem trenutku za Redse, ali i svoju karijeru.

Foto: Action images


tagovi

Loris Karius

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara