Karma je kučka

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.02.19. | 20:54

Kepa Arizabalaga do kraja sezone jednostavno ne sme da vidi teren. Ne samo njemu za nauk, već svakom narednom igraču koji pomisli da na ovakav način pljune na najavažniju sporednu stvar na svetu

Karma je kučka! To je na svojoj koži večeras osetio Kepa Arizabalaga, koji je pogazio sve one postulate na kojima je u protetakla dva veka rastao fudbal. Onog trenutka kada se najskuplji, a od večeras i najomraženiji golman na svetu, oglušio o odluku Mauricija Sarija, odbio da izađe sa terena i ponizio ga pred čitavom fudbalskom planetom, bilo je jasno da je sebi pucao u noge. U penal seriji ga je sustigla karma, koja je neumoljiva u ovakvim situacijama.

Izabrane vesti

Možda je Bask sada i svestan da je napravio grešku, ali mu ovo ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu neće oprostiti. Ne sme ni Mauricio Sari, koji je u stanju besa bio u stanju da ode sa terena, glavom bez obzira pobegne sa Vemblija i napusti taj surovi ostrvski fudbal. Kepa Arizabalaga do kraja sezone jednostavno ne sme da vidi teren. Ne samo njemu za nauk, već svakom narednom igraču koji pomisli da na ovakav način pljune na najavažniju sporednu stvar na svetu.

Sari je napravio jednu veliku grešku, dopustio je Kepi da ostane na terenu. Uvereni smo da se sa druge strane to sigurno ne bi dogodilo Đozepu Gvardioli, koji bi u najmanju ruku došao do neposlušnog igrača, uhvatio ga za uvo i izveo sa terena pred svih 90.000 svedoka. Ali, Sari jednostavno nije taj tip. Da je drugačiji, sasvim sigurno ne bi na ovakav način izgubio kontrolu nad svlačionicom. Iako mu se ovako nešto sasvim sigurno prvi put događa u karijeri.

Foto: Reuters


tagovi

Kepa Arizabalaga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara