Komentari na vest

Kasano baš voli da je u centru pažnje: Ančeloti i Real imaju mnogo sreće, ali neće doveka

A

Apis1917

pre oko 2 godine

Sećam se kad je Cassano došao u Real a trener mu je bio Capelo,on je i insistirao da ga dovedu i doveli ga a on se bahanalisao tamo,pravio sranja,bio se ugojio i pošto ga je Capelo i vinuo među tadašnje "zvezde" ovaj se i njemu zamerio tamo,koliki je taj Cassano kreten neviđeni bio,i naravno Real ga najuri ko mandžuku i on sad zinat njima priča gluposti jer mu je krivo što ga napujdali a hteo je da izigrava velikog igrača.
H

Hosthostpg

pre oko 2 godine

Ko li je nasao da prica o Realu i Ancelotiju,kuku... Nisu napredovali igraci kod Ancelotija? Nabrojacu neke samo.Kaka,Pirlo,Ambrosini,Kalvert Levin,Kazemiro,kaladze... Usput zasto bi covjek isao s konja na magarca.U pocetku trenerske karijere je tabao put i sad nema potrebe da vodi male klubove i da se dokazuje kad on moze da bira koga ce da vodi.Uzeo ke Everton i uzdigao ga a vidimo sad dje je Everton kad njega nema.
G

Gost999

pre oko 2 godine

Pa Kasano jeste u pravu, imali su mnogo srece i protiv PSGa i protiv Celsija. Bukvalno su bili na konopcima u obe utakmice, ali se onda desi taj jedan potez koji promeni utakmicu.
K

KASANO

pre oko 2 godine

vrhunski talenat zute stampe
N

Nevjerovatni

pre oko 2 godine

Samo mi nije jasno sta su ocekivali!? Da ce Real sa igracima od preko 32- 33 godine u veznom redu da drzi loptu po 90 minuta i da napada Chelsea i PSG. Ovo je bio jedini nacin da ih prodju, na blic. A sto se ovog rosavog Kasana tice, kad Ancelotija spomene treba da ustane. I nije morao nikoga vise da stvori, osim jednog, Ricardo Izecson dos Santos Leite Kaka!
J

Jsvamsv

pre oko 2 godine

Svaka čast za komentar, sve si pravo u metu pogodio. Inače, Realu treba malo osveženja, pogotovo na sredini.
H

Hfhgkdk

pre oko 2 godine

Kaze da ne moze da se seti nijednog igrača kojeg je unapredio Anceloti... Sta je sa Kakom? Ne kazem da je Kaka bio anonimus pre Milana, ali nije bio najveći svetski talenat, a kod Karla je postao najbolji na svetu. Cak i Pirla mozemo da spomenemo, koji u Interu nije prošao, a u Milanu postao madjionicar. Kasanu ne treba pridavati značaja, jer samo želi da bude u centru pažnje, kao i uvek
G

Gost 17

pre oko 2 godine

Retko se slazem sa Kasanom, ali da Real ima srece i sudijsku pomoc, ne moze da se porekne.
H

Herkulesrr

pre oko 2 godine

A sta nije imao srecu protiv Psg i Celzija....bukvalno su ih i jedni i drugi urnisali
M

MM2NN

pre oko 2 godine

Toliko su ih urnisali da je na kraju Real prošao dalje i protiv PSZa i protiv Celsija. PSZu dali 3 komada a Celsiju 5 za 180 minuta (plus produzeci). A sto se tice Karla, on ako osvoji ove sezone ligu sa Realom, postaje prvi u istoriji koji je osvojio sve lige od top 5 liga. I to dovoljno govori o njemu kao treneru.
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Ima istine u rečima Kasana. Anćeloti je uvek vodio odlične timove. Što se tiče današnjeg Reala i tu ima istine.Barselona i Atletiko šlogirani ostale da ne spominjem Real se uzdigao iznad vode.
K

Kshakshakav

pre oko 2 godine

Druze, vodio je velike klubove, ali nije imao uvek najvece budzete. Sa Milanom je osvojio sve, a u ekipi je imao 6 vrhunskih i 5 prosecnih igrača. (Ambrosini, Kaladze, Odo, Serzinjo, Jankulovski...) Pogledaj Everton sa Ancelotijem i bez Ancelotija. U prvoj sezoni u Realu osvojio LŠ, a sad po povratku osvaja Primeru, i igra 1/2 finale LŠ. Čovek traje preko 20 godina, sve vrhunske timove vodi, vreme mu ne može nista.
D

Dexaman

pre oko 2 godine

Ančeloti ga je jednostavno opisao. Kasano je jedan od poslednjih koji "ima pravo" da nekome deli lekcije...