©AFP
©AFP

Kasijera je želja Marsela Galjarda: Ako ne prođe Luis Suarez, aktivira se plan B

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.06.22. | 23:29

Odlični Kolumbijac na ceni, Crvena zvezda ima žestoku konkurenciju

Slavni River Plejt nije samo među zainteresovanim klubovima za Matea Kasijeru, već bi mogao ozbiljno da se aktivira kada je u pitanju potencijalno angažovanje napadača Sočija. Kako piše kolumbijski portal Bola VIP, odlični fudbaler se nalazi u ozbiljnim planovima Marsela Galjarda nakon odlaska Hulijana Alvareza u Mančester Siti.

Ipak, Kasijera, koga otvoreno želi i Crvena zvezda, u ovom trenutku predstavlja plan B za argentinskog giganta, pošto je primarna želja Milionera sa Monumentala legendardni urugvajski napadač Luis Suarez. Riverov sportski sektor u ovom trenutku koristi sve svoje resurse kako bi završio dolazak Suareza, ali će dosadašnji napadač Atletiko Madrida imati poslednju reč.

Izabrane vesti

Ipak, u Riveri su svesni da mogu da dobiju "ne" kao konačan odgovor, pa je stoga i Kasijerin dolazak vrlo aktivan u ovom trenutku. Doduše, napadač Sočija nije jedini, već su tu i Migel Anhel Borha iz Hunior Barankilje, te Dijego Valojes iz Taljaresa.

Menadžer kolumbijskog napadača Nikos Petropulos, koji takođe brine i o karijeri reprezentativnog čuvara mreže iz Rivera Franka Armanija, pre nekoliko dana je upravo pomenuo River među zainteresovanim klubovima, ali je istakao Zenit kao primarnu opciju za igrača u ovom trenutku.

"Spreman sam da imenujem kluobove koji su zainteresovani za Matea Kasijeru. Tu je Zenit kao opcija koja se Mateu veoma dopada, zatim River Plejt i Crvena zvezda koji nude dobre ugovore, a interesovanje su pokazali i Olimpijakos i Fenerbahče", rekao je Petropulos.

Mateo Kasijera je u prilici da naplati najbolju sezonu karijeri. U dresu Sočija je postigao 14 golova na 22 utakmice u Premijer ligi, uz šest asistencija. Veruje se da bi Crvenoj zvezdi doneo kvalitet neophodan za napad na Ligu šampiona, u Riveru bi izvesno bio dobra zamena za Hulijana Alvareza, a Zenitu za dosadašnjeg kapitena Artjoma Dzjubu. Uskoro bi i njegova budućnost mogla da bude jasnija, s obzirom da nikome nije u interesu da se pregovori previše oduže, a posebno ne ekipi Dejana Stankovića koja je započela pripreme za novu sezonu.


tagovi

River PlejtMarselo GaljardoMateo KaseiraLuis Suarez

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara