Tomas Miler (©Reuters)
Tomas Miler (©Reuters)

Katar zove, iskoristite Mozzartov poklon i najveće kvote na svetu

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.09.22. | 10:40

Kečevi na Nemačku i Urugvaj nigde neće biti tako visoki

Svakog dana vodimo vas na Mundijal. Nagradna igra Mozzarta "Pogodi najveću kvotu" izazvala je veliki odjek. Svakog dana najbolji kladilac izboriće let iz snova, naći će mesto u avionu za Katar i dobiti dragocenu ulaznicu za meč na Svetskom prvenstvu između Brazila i Srbije.

Put do dobitka lakši je uz najveće kvote na svetu. Bukmejkeri Mozzarta vam i danas pomažu, nude dve kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na planeti. U pitanju su kečevi na Nemačku u Ligi nacija i Urugvaj u prijateljskom meču.

Izabrane vesti

Derbi Grupe 3 u A diviziji Lige nacija. Pre mečeva u junu je to delovalo nezamislivo, ali Mađari ovaj susret dočekuju kao lideri. Imaju sedam bodova iz četiri meča, Nemci šest, a iza njih su Italija sa pet i Engleska sa dva poena. U Budimpešti smo gledali zanimljivo početak susreta Mađarske i Nemačke, domaćin je poveo golom Nađa u šestom minutu, Hofman je izjednačio tri minuta kasnije. I posle toga se rezultat više nije menjao, ostalo je 1:1. Bio je to njihov drugi uzastopni remi, na Evropskom prvenstvu prošle godine su oni odigrali 2:2. Nemci doduše nemaju nijedan poraz od kako se taj turnir završio. U kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo su ostvaili svih sedam pobeda, potom su nanizali četiri remija, pa u četvrtom kolu Lige nacija savladali Italiju sa 5:2.

IRAN - URUGVAJ (PETAK, 18.00), DVOJKA 2,05

Urugvajci su teškom mukom izborili plasman na Mundijal u Kataru, a sada se za njega pripremaju u Austriji. U Sankt Peltenu će se sastati sa još jednom mundijalskom ekipom, Iranom. Azijski tim je bio dominantan u kvalifikacijama na najvećem kontinentu, rutinski je zauzeo prvo mesto u grupi u finalnoj fazi, ispred Južne Koreje, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Iraka, Sirije i Libana. Sada izabranici Karlosa Keiroša imaju visoka očekivanja od turnira na kojem su u grupi sa Engleskom, SAD i Velsom. Urugvajcima, koje predvodi Luis Suarez, meč sa Iranom će poslužiti kao priprema za duel sa Južnom Korejom, 24. novembra u 1. kolu Svetskog prvenstva. U grupi je još sa Portugalijom i Ganom.

NAPOMENAKvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

--------------

Možeš li ti da budeš današnji pobednik i osvojiš put u Katar na Svetsko prvenstvo?

---------------


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara