Kavani potpisao predugovor sa Atletikom – plata 10.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.06.20. | 08:53

Morata bi mogao u Inter

Znalo se, još pre dva meseca, da za Urugvajca Edisona Kavanija više nema mesta u PSŽ-u. Podatak da snažnom napadaču ističe ugovor sa pariskim klubom učinio ga je poželjenom robom. Pominjali su se Inter, zatim Njukasl koji sprema veliki bum na letnjoj pijaci, ali izgleda da će snažnog napadačla dobiti Atletiko Madrid.

Mediji sa Apeninskog poluostrva tvrde da je pored velike želje Intera, Edison Kavani već parafirao predugovor sa Atletiko Madridom. Najviše zbog želje da sarađuje sa trenerom Jorgandžija Čolom Simeoneom.

Izabrane vesti

Kavanijeva odluka napravila je brojne probleme Interu. Istina, pojedini navijači forumi kluba iz Milana sada su okrenuli ploču i tvrde da Kavani nikada nije bio primarna opcija. Međutim, istina je da je Kavani razmatran na Đuzepe Meaci, posebno posle odluke da Dris Mertens produži ugovor sa Napolijem.

Dogovor Kavanija sa Atletiko Madridom mogao bi da dovede do domino efekta kada je u pitanju tržište napadača ovog leta. Inter mora da pronađe alternativna rešenja i bude brz. Posebno zbog izvesnog odlaska Lautara Martineza. Kao opcija sada se pominje Dijego Morata, čiji status u Atletiku će biti pod velikim znakom pitanja posle dolaska Kavanija.

Inače, Kavani bi trebalo da prafira dvogodišnji ugovor sa Atletiko Madridom, vredan 10.000.000 evra po sezoni. Nije loše za igrača u četvrtoj deceniji života. 


tagovi

Edison Kavani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara