Taivo Avoniji slavi gol sa saigračima (©Reuters)
Taivo Avoniji slavi gol sa saigračima (©Reuters)

Kec na Notingem i dvojka na Sporting vrede najviše na svetu u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.08.23. | 10:27

Nigde nećete da nađete veće kvote

Krenule su polako Lige petice, lista je sve punija. Bukmejkeri Mozzarta za danas su izdvojili dve kvote koje će biti najveće na svetu u svakom trenutku.

U pitanju je jedinica na Notingem Forest protiv Šefild Junajteda u okviru Premijer lige, kao i dvojka na Sporting protiv Kasa Pije u sklopu portugalske Primeire.

Izabrane vesti

Notingem Forest je prošle sezone ostao u Premijer ligi i završio na 16. poziciji. Istovremeno, treba istaći da su Šumari stigli do polufinala Liga kupa. U startnom kolu nove sezone Notingem nije napravio senzaciju. Većim delom meča protiv Arsenala se branio, na kraju je zalaganjem uspeo da postigne gol, ali je ipak izgubio (1:2). Domaći meč protiv Šefild Junajteda je nada u osvajanje bodova. Prošle sezone Šumari su osvojili 30 od ukupno 38 bodova u Premijer ligi na svom terenu. Šefild Junajted se vratio u Premijer ligu i osnovni cilj mu je da opstane. Uvodni meč protiv Kristal Palasa je po mnogo čemu pokazao da su crveno-belo-crni još uveliko "sirovi" za mečeve na visokom nivou i izgubili su 0:1. Odlazak na Siti graund ne sluti na dobro, jer je na poslednjih devet gostovanja u Premijer ligi Šefild Junajted doživeo osam poraza.

---------------------

Ako na svoj tiket dodaš jednu utakmicu Svetskog prvenstva za žene, možeš da dobiješ vikend za dvoje u hotelu Ramonda + 10.000 rsd

---------------------

KASA PIA - SPORTING (PETAK, 21.15), DVOJKA 1,47

Kasa Pia je otvorila sezonu sredinom jula, odigravši dve utakmice Kupa sa Vilaverdenseom (2:0) i Torinenseom (2:0). U šampionatu je više nego uspešno startovala pošto je u duelu sa Farenseom opravdala status favorita. Slavila je rezultatom 3:0 u gostima i podigla samopouzdanje pred dolazak ekipe iz vrha. Sporting je propustio priliku da se plasira u Ligu šampiona prošle sezone, izgubivši bitku za treće mesto od Brage. U novoj sezoni ekipa Rubena Amorima sigurno postavlja ambiciozne ciljeve i Lavovi su startovali pobedom, pošto su na svom terenu savladali Vizelu sa 3:2.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara