Keln može s Hamburgerom pod ruku - pravac Cvajta! Uzalud lepotica Jojića

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.03.18. | 17:29

Srbin kasno dobio šansu...

Čini se da i Keln može pod ruku sa Hamburgerom... Da se pakuju polako koferi za Cvajtu! HSV je juče igrao svoje "finale" sa Majncom, nije ga dobio, a Jarčevi su danas pred sobom imali sličan izazov i doživeli su težak poraz - 1:3. Možda i ključni, onaj koji će ih poput najmoćnije bokserske pesnice baciti na patos. Sva tri boda sa Rajn enerdži stadiona odneo je Štutgart.  

Kako je utakmica krenula delovalo je da se Švabama ne piše dobro, da će u najmanju ruku do poluvremena izvaditi dve ili tri lopte iz mreže, a sve posle ranog vođstva domaćina. Juja Osako proigrao je 39-godišnjeg Klaudija Pizara i nije bilo spasa za Cilera, iako je pozicija nije bila nimalo lagana. 

Izabrane vesti

Keln je nastavio da nadire, tukao je i pretio sa svih strana, sevali su projektili oko glava defanzivaca Štutgarta, no mreža gostiju nekim čudom ostala je na onom jednom njihanju. Čak je poništen gol Osaku, VAR će pokazai opravdano. Bio je faul nad Cilerom pre gola...  

I onda odjednom - raspad sistema. Šta se dogodilo Jarčevima ostaće dilema o kojoj će navijači vrlo verovatno imati priliku da razglabaju dok naredne sezone budu gledali svoje momke u Cvajti. U poslednja dva minuta prvog dela Mario Gomez započeo je sahranu Kelnovih nada da se može do luke spasa. Prvi put na dodavanje Tomija, rutinski iz šesnaesterca, a drugi put uz obilatu pomoć Tima Horna, koji je praktično sam sebi dao gol - 1:2. Posle takvog kiksa, bilo je jasno, Jarčevi neće uspeti da se oprave. 

Horn u agoniji, Švabe "na gasu" i već početkom drugog dela 1:3. Andrea Bek.  

Posegnuo je Rutenbek za izmenama, ali s onom najboljom podebelo je zakasnio. Miloša Jojića uveo je tek u 83. minutu i on mu je doneo smanjenje rezultata tri minuta kasnije. Sjajan gol iz slobodnog udarca. Za nešto više nije bilo vremena...

Ako i dalje postoji kakva takva nada nekadašnjeg šampiona, onda je to kroz sedam dana u Bremenu. Mada, pitanje da li i sami igrači više veruju u srećan ishod ove sumorne sezone za jedan od najpopularnijih nemačkih klubova.  

BUNDESLIGA - 25. KOLO

Petak
Borusija Menhengladbah - Verder 2:2 (2:0)
/Zakarija 3, Mojsander 33 - Dilejni 59, Johanson 78/

Subota
Ajntraht - Hanover 1:0 (1:0)
/Da Kosta 40/

Augzburg - Hofenhajm 0:2 (0:1)
/Kramarić 31, Gnabri 50/

Hamburger - Majnc 0:0

Šalke - Herta 1:0 (1:0)
/Pjaca 37/

Volfzburg - Leverkuzen 1:2 (0:1)
/Mehmedi 79 - Alario 31, Brant 78/

RB Lajpcig - Dortmund 1:1 (1:1)
/Ogustan 29 - Rojs 39/

Nedelja
Keln - Štutgart 2:3 (1:2)
/Pizaro 7, Jojić 87 - Gomez 45, 45+2, Bek 58/

18.00: (9,00) Frajburg (5,20) Bajern (1,33)

* Kvote su podložne promenama


tagovi

Mario GomezBundesliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara