Komentari na vest

Keržakov otkrio Rusima: Plata u Spartaku oko 2.000 dolara, Đurasović i Stanojev igrači za Premijer ligu Rusije

A

Astoria

pre 8 meseci

Covek je krajnje iskren, cenim to. Ne pretvara se da je nesto sto nije, hoce da uci, stice neophodno oskustvo i da napreduje. Kao igrac je bio vrlo dobar, kao trener tek treba da se dokaze, pa je Spartak svakako dobra opcija za njega. Ocekujem ako napravi kod nas dobar rezultat, udje recimo u play-off i zavrsi na nekom 6. ili 7. mestu. Potom moze ocekivati da dobije priliku prvo u nekom drugom timu ili omladincima u Rusiji, pa onda da mu se ukaze prilika u nekom klubu poput Rostova, Ahmata ili Urala. Svidja mi se i sto nema menadzera koji ga gura, ide na suvi kvaliitet koji tek treba da izbrusi napornim radom. Sve najbolje mu zelim, da ostvari svoje snove i da dostigne trenerske visine koje je dostigao kao fudbaler. A Suboticanima zelim da ojacaju kao klub, i da Subotica postane vazan fudbalski centar.
И

И

pre 8 meseci

Ne bih bio trener u Srbiji za 2 000 evra, pa nema teorije. Za te pare da trpim blato, nepismene, krezube, uvrede, menadžerske pretnje i sve ostalo. I još te smene svako malo.
c

cv

pre 8 meseci

za toliko nerad i to je puni
I

Ingrid

pre 8 meseci

Ti onda motaj kablove za 400 evra i mirna Bačka
m

metalika moj dobar

pre 8 meseci

u pravu si sa jedne strane al ti isti te sutra zavalu u arabiju i naprave ti ogromnu lovu.Zato oni cute i trpe svakakva sr...
?

??

pre 8 meseci

Kerzakov je od samog dolaska bio bio iskren, bez uvijanja. Solidno radi u spartaku, treba mu dati jos vremena i pojacati ekipu. Plate bi mogle da budu malo vece, pricamo o klubu koji je za sredinu tabele.
С

Сале2323

pre 8 meseci

Искрено, нисам мислио да ради испод 4-5.000 еура. Пошто Спартск има буџет ове године преко 2 милиона евра, ова плата тренера је смешна. Па Барак има 30 пута већу плату у Звезди, а буџет Звезде није толико пута већи од Спартаковог! За Суперлигу Србије ово је смешна тренерска плата, да не кажем понижавајућа!
m

metalika moj dobar

pre 8 meseci

pitanje dal i prica istinu .Mozda i radi za 2 soma plate ali koliko para na ruke je dobio ? Nije ni on mutav zna da je to Srbija, mogu da ga najure za dva meseca. Uzeo je on na rukice nesto a tu nema poreza ...
A

ApsolutnoJa

pre 8 meseci

Barem neko da kaze ko koliko dobija... U spartaku dok je Milinkovic bio trener plate su bile od 400e pa nagore...

PFK NIŠ

pre 8 meseci

Ovo za misterije je mislio na klub iz najdubljeg stadiona na svetu, covek ne moze da se nacudi sta ljudi verni diktatotu rade, da bi ucinili njegovo mezimce uspesno...
R

Rasputin

pre 8 meseci

Pre ce biti da je mislio na to kako se faul u napadu svira kao penal… Ali nema veze, za sada je sve regularno zar ne?
v

vs vlada

pre 8 meseci

Naravno da nije regularno, nije problem toliki što se krade, već što se Partizan namerno uništava preko trenere počevši od Stanoja pa sad do -Duljaja.Ajde što se sipaju državne pare u Zvezdu, al bar d apusti Partizan na miru.
S

Snoopy

pre 8 meseci

Tole Karadzic tada je bilo sve regularno
g

gost iz dražnja

pre 8 meseci

Jel ima socijalno?Jel ima topli obrok?
b

bude tu i za

pre 8 meseci

neku vodkicu....