Komentari na vest

Kežman u Torinu zbog Milinković-Savića, samo kojeg?

L

Lazio

pre preko 1 godinu

Milinkovic Savic u Laziu osvojio vec 3 trofeja. Niste culi?
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

NECE ON NIDJE!KOKEZA NECE UZETI PROCENAT!
g

gangs

pre preko 1 godinu

Ne opeeeeet!!!!
J

Jigsaw game

pre preko 1 godinu

О не, опет Кежман и Георгина 5 година трудна…
P

PrijateljKluba

pre preko 1 godinu

Produženje ugovora za Vanju.
Z

Zoran 91

pre preko 1 godinu

Ja braći MS preporučujem da pod hitno ali hitno menjaju menadžera. Sa ovim em neće nigde otići em ce biti mizerno plaćeni tu gde su sad za svoj rad. Kežman agent🤦‍♂️
T

Trololo

pre preko 1 godinu

Ne znam sta nasi igraci vide u tom Juventusu... Nadam se da ni jedan nece preci tamo. U evidentnom su padu, tako da se Sergej ni tamo nece bas naosvajati trofeja. Sto se Vanje tice, zasto bi isao bilo gde, gde bi bio drugi izbor?
C

CL16

pre preko 1 godinu

...zato sto je Juventus gigant svijetskog fudbala, i zato sto su mu potrebni igraci kao sto je Sergej za veliki povratak na vrh italijanskog i evropskog fudbala!
A

Archie

pre preko 1 godinu

Koja glupa logika. Zamisli da svaki jači igrač razmišlja ''neću u Juventus, jer su raspad'' i kako onda Juventus da postane nešto više od raspada ako ga svi koji nešto vrede izbegavaju? Džaba ime? Džaba novac? Ako su trenutno raspad treba da ostanu raspad zauvek?
@

@cl16

pre preko 1 godinu

Koji ste vi vrh svetskog fudbala, pa niste vi Real. Niste ni blizu. Porto, Ajax i Benfika vas rasturili. Smesni ste.
T

Trololo

pre preko 1 godinu

Archie, uopste nije glupa logika, evo npr, da li bi pre izabrao Napoli ili Juventus? Arsenal ili Celzi? Jacine timova su tu negde, ali se tacno vidi koji tim je u padu i pitanje je kada ce se oporaviti, a vidi se i ko se uzdize i ima sanse da bude mocan narednih par sezona. Kao sto se videlo kada su padali Milan, Junajted itd. Naravno, zavisi od pojedinca, ali meni bas nema logike da izaberes klub u evidentnom padu, a sigurno imas mnogo bolje opcije.
G

Gaxter

pre preko 1 godinu

Ovde kad neko cita o Laciu i gde SMS igra mislio bi da je to neki klub tipa iz Babušnice (da se ne uvredi niko).Previše nipodaštavanja samog kluba koji dolazi iz jednog od najlepših gradova na svetu Rima,i tamo ovaj momak igra i uziva,sve i da ostane celu karijeru tamo, mislim da mu sigurno neće teško pasti.
D

DELIJA KNIN

pre preko 1 godinu

nema ljepsega grada zamene od moje rodne grude pa jopen nebi osta tamo cjeli zivot valja malo i promjeniti... onjemu se stalno pise da ce ici tamo ili amo mislimda bi moga otic nedje dje mu vise prija recimo spanjolska liga je zanj prava ali neznam ocemu li klub i menadzer dozvolit ali ga najvaznije cekamo na svjetskom da nas povede do pobjeda ka i dosad
B

Bbrdo

pre preko 1 godinu

Gospodine sta vam je
В

Владан

pre preko 1 godinu

Браво за коментар.