Luis Dijaz (Foto: Reuters)
Luis Dijaz (Foto: Reuters)

Kidnapovani roditelji Liverpulovog Luisa Dijaza: Majka spasena, za ocem se još traga

Vreme čitanja: 1min | ned. 29.10.23. | 02:36

Sve se odigralo u Kolumbiji

Kako evropski mediji prenose izveštaje iz Kolumbije, roditelji prvotimca Liverpula Luisa Dijaza su kidnapovani u njegovom rodnom Barankasu. Sumnjiči se da su ih kidnaperi na motociklima zaustavili na putu, potom preuzeli kombi kojim su se vozili i otišli u nepoznatom pravcu.

Prema poslednjim informacijama, Dijazova majka je spasena, ali se još traga za njegovim ocem, kojeg navodno naoružani kidnaperi drže kao taoca, prenosi Dejli Mejl.

Izabrane vesti

Vojska i lokalna policija su udružili snage kako bi identifikovali počinoce i kako bi što pre otkrili gde se nalazi Dijazov otac.

"Od trenutka kada je Generalni tužilac nacije saznao za otmicu roditelja kolumbijskog igrača Luisa Dijaza, u sektoru Barankas, u departmanu La Gvarija, specijalizovani tim tužilaca, službenika Tehničkog istražnog tima, CTI, i istražitelja iz policijske jedinice Gaula i vojske, hitno su angažovani kako bi pronašli mesto boravka ovih ljudi, razjasnili činjenice i pronašli odgovorne", stoji u saopštenju Generalnog tužioca Kolumbije.

Dijaz od 2022. nastupa za Liverpul, a od 2018. je član seniorske reprezentacije Kolumbije, za koju je ubeležio 43 nastupa i postigao devet pogodaka.


tagovi

Luis Dijaz

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara