Kinezi se javili Zvezdi: Dajemo vam 3.000.000 evra za Pavkova! Odmah

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.06.19. | 13:48

Odgovor sa Marakane u toku podneva ili večeri, posle konsultacija

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Austrije)

Slažu se kockice potencijalnog transfera Milana Pavkova u Kinu! Pisali smo već da je Đengsu pokazao interesovanje za junaka trijumfa nad Liverpulom, a danas su Kinezi otišli korak dalje. Poslali su ponudu koja inicijalno ne zadovoljava apetite ljudi sa Marakane. Ona glasi: spremni smo da za Milana Pavkova platimo 3.000.000!

Izabrane vesti

Visoki napadač je, bar u računicama čelnika Crvene zvezde, procenjen na 4.500.000 evra. Vaganje još traje. Pre svega zbog činjenice da je Đengsu spreman odmah da uplati kompletno obeštećenje.

Kako saznajemo, na Marakani će u toku popodneva najuže rukovodstvo obaviti telefonske konsulatacije i zatim doneti konačnu odluku. Ima sagovornika teze da su snaga i golgeterski insinkt Milana Pavkova potrebni ekipi za prva dva kola evropskih kvalifikacija. Drugi su mišljenja da je golgeter iz Begeča dostigao maksimum u Crvenoj zvezdi i da nema prostora za dalji napredak.

Računicu crveno-belima kvari činjenica da 30 odsto od transfera pripada niškom Radničkom. Kad se tome dodaju menadžerske provizije jasno je da bi crveno-beli zaradili neto oko 2.000.000 evra.

Još jedan dan odluke na Marakan. Mada, kako stvari stoje, Pavkov će već početkom jula zadužiti opremu Đengsua. Naravno, ako pre toga dogovori lične uslove. Kinezi su spremni da mu garantuju godišnja primanja od oko 1.000.000 evra.

FOTO: Star sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara