Komentari na vest

Klarens Sedorf: Ne verujem u godine, spremniji sam bio sa 34 nego sa 26!

Bürgermeister

pre preko 2 godine

To se i videlo na terenu.
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Sa ovim timom milan nije u vrhu kandidata za Skudeto, ibra je stalno povredjen i on je igrac za pola sezone, sto se tice zirua on takodje nije garancija za miian, nemaju oni udarne mlade igrace koji su garacija milanu, dok za Inter je sasvim druga prica, Lautaro je igrac koj je gotovo garancija Interu, sto se Kore tice i on je kandidat da tako nesto postane, naravno tu su i stariji igraci tipa Dzeko i Sancez i ako oni kao stariji ne izguraju sezonu sa vise utakmica, uvek je Lautaro i Korea tu, dok milan u mladim igracima nema taj kvakitet i mora da se oslanja na veterane, igra ibra par utakmica pa je deset povredjen i tako u krug, i onda nema ko da ga zameni jel je i ziru igrac koji je isto sklon povredama, ista prica je i kad je vrzni red u pitanju jel milan nema ni tu neki zavidan kvalitet igraca, jedino kesi, ali on je na izlaznim vratima, dok Inter ima par igraca vrh klase na sredini tipa Barela, Brozovic, Calhanoglu, a ima i dobre zamene za ove igrace, sto se odbrane tice on je najbolja u Seriji A, sve u svemu videcete da milan nije ni ove sezone za skudeto, sa veteranima to nije moguce
V

Vrana

pre preko 2 godine

Ma ja inter je najbolji
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Vrana sve znas sine, kao da i Nesta i Mihajlovic nikad nisu igrali zajedno u jednom kkubu
G

Gost456

pre preko 2 godine

"Jel" se koristi za upitne fraze.
M

Mrkalo

pre preko 2 godine

Pa gde si Gile druze,jase taman zabrinuo,vest o Milanu,bivsem igracu Milana,ili o Milanovim zaposlenima,a tebe nema.Tog istog Turcina,sto sad smatrate igracem,i velicate,ste ga pljuvali kao najvecu neznalicu dok je bio u Milanu.Brozovic bolji od Benasera ili Bakajoka?Ne zasmejavaj me molim te.Znaci po tebi je u redu da Inter ima veterane ko Dzeko i Sancez,a Milanovi,pazi sad,Ibra i Ziru su gori od njih?Ti brate vise ne znas gde udaras od mrznje prema Milanu.Videcemo na kraju sezone ko ce gde biti,al stavljam gajbu piva da ce Milan biti ispred Intera u Seriji A,i da ce dogurati dalje u ligi sampiona,bez obzira na ovu jaku grupu Zivi bili pa videli...
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Mrkalo, sta kazes bakajoko i benaser bojji od Brozovica 😂 A milan prolazi grupu 😂 Brate slikao sam ti komentar sacuvacu ga za sprdju, benaser invalid i bakajoko koj ne nemoze da se sastavi sa loptom bolji od Sampiona Brozovica 😂 znaci milan prolazi grupu i bice bolji na kraju sezone od Intera plus su ovi bolji 😂 volim ja pivo brate AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
M

Mrkalo

pre preko 2 godine

Nema greske Gile,drage volje cu podeliti tu gajbu na tvoj racun.Bas bi voleo da sednemo negde,i da ti lepo objasnim ko je sedmostruki evropski sampion,a ko je Inter 😂😂😂
Y

Yamahoo

pre preko 2 godine

Cuti pajseru cica vidal vam uzima 6.5 i cica sanchez 7 miliona,i treba da vas deru kad se glupi
J

Jag

pre preko 2 godine

Posle Patrika Vijere, za mene najbolji vezni ikad. Cenim ja Cavija, Inijestu, Pirla, fudbalske mozgove, ali ovi ljudi su jednako donosili i u napadu koliko i oni. A u odbrani su bili zid. Bukvalno sve na sredini terena. Potcenjeni do bola.
P

Poki

pre preko 2 godine

Zidan, nista?
V

Vasa12345

pre preko 2 godine

Jos se sečam komentara Ace Stojanovića : "Sada Xavi, odbio se od Sedorfa"!
V

Vrana

pre preko 2 godine

Covek sve objasnio. Milan da je doveo desetku bio bi sigurno najaci u italiji. Ja iskreno mislim da ove godine ce se bore inter i milan za skudeto. Pritom prednost dajem interu. Juve nema sanse nikakve imaju em mator em los tim fali im mnogo igraca. Lacio roma atalanta napoli svi su oni dobri ali imaju slabe izmene. Svi imaju dobrih 11 za skudeto ali na klupi im sede igraci ranga za seriju b a svi igraju svaka 3 dana. Oni mogu da pobede i inter i milan i nece to biti nista cudno ali ne mogu konstantno da igraju dobro celu sezonu jer nemaju rotaciju. U svakom slucaju bice zanimljiva sezona i ocekujem vece uzbudjenje nego prosle godine.
R

Ragdar

pre preko 2 godine

Prelako si otpisao Juve, tacno je sve sto si rekao za klupu za mator tim ali zaboravio si da se vratio Alegri koji realno zna kako Juve dise, ozbiljna ce biti seria A ove sezone, mislim da ce najvise razocarati Milan i Atalanta a da ce Roma biti veliko iznenadjenje.
V

Vrana

pre preko 2 godine

Brale ne znam sa kojim igracima moze juve nesto da napravi Tacno da alegri poznaje tim ali dzabe sve to kad nema vezni red nema bekove nema desno krilo nema napadaca Juve mi nije jasan da drzi dibalu u timu covek prosecan igrac bljesne na jednoj pa ga nem 5-6 utakmica i tako u krug.
J

JVPS

pre preko 2 godine

Vrhunski sportista kome milioni nisu bili važni, to se vidi i po stilu života. Uvek mi je bilo žao što nisu Davids i on igrali zajedno u nekom klubu na vrhuncu karijere. Reprezentacija Holandije sa takvim životinjama nije osvojila ništa, to je najveća tragedija fudbala tih godina.
G

Gnjatic Avram

pre preko 2 godine

Realno Sidorf je igrao samo na snagu tehnika 0 sut 0 pas 0. On je kao da solidnog MMA borca ubacis na teren da igra.
V

Vrana

pre preko 2 godine

Nemas ti pojma. Covek je imao sve i tehniku i sut i snagu. Kakve je sve golove davao Pogledaj na internetu koji snimak. Jedini fudbaler koji je sa 4 razlicita kluba osvojio ligu sampiona.
Ц

Црногорац

pre preko 2 godine

Сећам се текста након освајања ЛШ 2007. "Старци на трону"...Не треба ни заборавити генерацију Милана из сезоне 10-11, када су Неста, Гатузо, Седорф, Абијати, Амброзини и још пар ветерана, уз Робиња, Силву, Пата, Ибрахимовића, Абатеа, Роналдиња а од зиме Касана - преорали лигу. Седорф је те сезоне, ако се не варам, пунио 35 и био је бруталан. А људи говоре да је играч са 31 матор...
S

Selcouth

pre preko 2 godine

Seedorf masina, u top 5 najspremnijih igraca ikad. Zivotinja. A sto se tice godina to zavisi od igraca do igraca. Sve zavisi od volje, kako tretira svoje telo i kad ekslodira. Vardi nije postojao pre svoje 25te a Runi je poceo da se raspada sa 27.
R

Realno_

pre preko 2 godine

Najjaci igrac kog sam imao prilike da gledam uzivo..
r

rimtuti

pre preko 2 godine

Odličan intervju, čoveka koji suštinski razume fudbal. A bio je i sjajan igrač. Uvek mi je bilo žao što nemamo jednog sa takvim fizičko-mentalnim karakteristikama u našoj reprezentaciji, dizao bi kvalitet igre za 20 posto.
f

ffffcccc

pre preko 2 godine

Dida-Kafu-Nesta-Stam-Maldini-Pirlo-Sedorf-Gatuzo-Kaka-Pipo-Seva... hvala vam za srecno detinjstvo
M

Mrkalo

pre preko 2 godine

Najbolji tim svih vremena,i manite me s pricom o Barseloni u Gvardiolinoj eri,avi pamtimo kako ih je gurala uefa,i kako su opljackali Celsi...
N

Nemanja021

pre preko 2 godine

Vrhunski igrač, klasa. Još uvek sam dovoljno mlad da mogu da kažem da ga se sećam iz perioda u Milanu, pre toga nisam pratio fudbal, ali i to je dovoljno da sam mogao da ga upamtim kao majstora ove igre. Kao trener se nije dokazao, ali to možemo ostaviti po strani. Ja kao običan ljubitelj fudbala imam drugačije mišljenje, za mene su Atalanta i Roma favoriti ove sezone. Ujednačenija je liga nekog ikad, ali Atalanta je zadržala ekipu i dodatno se pojačala, dok Roma sa Murinjom i pogotovo nakon uvodnog dela sezone itekako ima čemu da se nada. Ejbraham će ozbiljno unaprediti ekipu, plus kad se vrati Spinacola, pa konačno kvalitetan golman, zatim fenomenalne forme Pelegrinija i Miktarijana, s druge strane atalantin sistem pojačan neverovatnim Musoom, Lovatom, Demiralom i Kopmejnersom, fenomenalno. Ne treba podceniti ni Napoli i Lacio, u svakom slucaju izuzetno zanimljiva sezona nas ocekuje.