Klop: Malo koji klinac bi vam rekao da želi da bude bek... Ali, ovo je moderan fudbal

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.03.19. | 15:37

Trent Aleksander Arnold u žiži posle het-trika u asistencijama protiv Votforda

Jirgen Klop je otkrio da je Trent Aleksander Arnold postao ponosni vlasnik lopte sa kojom je podelio tri asistencije protiv Votforda ove sedmice.

Liverpulov trener je bio pun hvale za svog desnog beka koji je postao najmlađi igrač u istoriji Premijer lige koji je podelio tri assitencije u jednom meču.

Izabrane vesti

I on, kao i levi bek Endi Robertson, zasijali su ove sezone u dresu Redsa i to dodatno diže samopouzdanje Liverpula pred meč s Evertonom u nedelju od 17 časova i 15 minuta.
"To vam je moderni fudbal. Ako pitate mladog dečaka koja je njegova omiljena pozicija, ne verujem da bi mnogo njih reklo da bi volelo da budu bekovi. Ali, fudbal se promenio", kaže Klop.

O učinku Aleksander Arnolda je imao samo lepe reči.
"Ne sećam se da sam ikada učestvovao u utakmici gde je neko imao het-trik u asistencijama. Tako da - to je bilo posebno. Da li je uzeo loptu? Hteo ju je, uzeo ju je. Bilo je to jako kul, bilo bi lepo da uradi ponovo nešto tako", rekao je Klop.

Klop je dodao da bi Roberto Firmino mogao da se vrati na teren na Gudisonu protiv Karamela. Brazilac nije igrao protiv Votforda jer je povredio skočni zglon protiv Mančester Junajteda.

Nemac je istakao da Firmino već sada izgleda jako dobro posle povrede, ali da je pitanje hoće li biti spreman za Everton u nedelju.

Foto: Reuters


tagovi

Trent Aleksander ArnoldJirgen Klop

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara