Jirgen Klop
Jirgen Klop

Klop: Nemam problem s Bajernom, samo hoću da ga pobedim

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.02.19. | 17:00

Nemac govorio i o dilemi navijača - Premijer liga ili Liga šampiona?

Svako ko iole prati fudbal zna valjda da bi navijači Liverpula više voleli šampionsku titulu u Premijer ligi nego pehar Lige šampiona ove sezone.

Ali trener Crvenih Jirgen Klop kaže da je dobro što uoči prvog meča osmine finala sa Bajernom (utorak, 21 čas) ne mora da donese odluku o ovom problemu.
"Jasno je da je za sve navijače Liverpula Premijer liga prioritet i ove godine. Ali sutra igramo Ligu šampiona i oćekujem da odigramo najbolju moguću utakmicu. Hvala bogu da danas ne moramo da odlučujemo - Premijer liga ili Liga šampiona - a za sutra, videćemo", rekao je Klop.

Izabrane vesti

Rival je šestrostruki uzastopni šampion Nemačke, koji je nekoliko puta ranio Klopa u karijeri dok je sedeo na klupi Borusije.
"Nemam problem s Bajernom. Nikada ništa negativno nisam osećao prema tom klubu. Naravno, želim da Borusija ove godine bude šampion Nemačke i to je sve."

Klop je na današnjoj konferenciji potvrdio i da je dva puta u prošlosti pregovarao s Bavarcima, ali da je zaljubljen u Liverpul iako još ništa nije osvojio s njim.
"Najbolje što smo do sada uradili je što smo postali konkurentni sa najboljim evropskim timovima. Ali to nije dovoljno. Nije važno samo učestvovati u Ligi šampiona, već moramo da dokažemo na terenu da možemo da pobedimo Bajern, kao što većina naših navijača misli. Zasad je naša priča u Ligi šampiona lepa, ali nikako nije završena", zaključio je Jirgen Klop.

Foto: Reuters


tagovi

Jirgen Klop

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara