Nejmar
Nejmar

Klop o Nejmarovoj teatralnosti: Nije on folirant, nego ga stvarno biju

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.09.18. | 16:28

“Mora da se čuva“, kaže trener Liverpula

Najveća briga svakog trenera koji je preko puta sebe ima Pari Sen Žermen. Jedna reč: Nejmar! Igrački je vrhunski, to svi znamo. A Englezi kao Englezi uvek vole da dodaju i drugu dimenziju, pa su na današnjoj konferenciji za novinare Liverpulvog trenera Jirgena Klopa potencirali i Nejmarove glumačke sposobnosti.

Izabrane vesti

Klop ipak odgovara džentlmenski.
Nisam siguran za to. Gledao sam Mundijal, svi su pričali o tome da Nejmar pretera u dramatizaciji, a u stvari – njegove reakcije su sasvim normalne“, počinje Klop i pojašnjava.
Ljudi zaista idu na njega i on želi da se zaštiti. Razumem to. Razumem njegovu perspektivu. Ako protivnik dobije žuti karton onda je bliže crvenom. I pametno je sa njegove strane da se spase, tako da ne treba da brinemo o tome (Nejmarovoj glumi). Nećemo ga tući, želimo da uzmemo loptu, da ga izbegnemo. Nisam siguran da njegov kvalitet možemo da izbegnemo, jer on je ipak izvanredan fudbaler. Nije ni bio fizički spreman za Svetsko prvenstvo, ali takve igrače niko ne pita. Da je bio spreman, Brazil bi dobio Belgiju u četvrtfinalu i to je jednostavno tako“, hvali Klop.

Pritom, Nejmar je sada odmoran, pošto ga je Tomas Tuhel poštedeo na utakmici protiv Sent Etjena (4:0), kao što je poštedeo i Kilijana Mbapea. Sada su njih dvojica spremni. Tuhel na Enfildu neće moći da računa na Đanluiđija Bufona, Levina Kurzavu i Marka Veratija.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Jirgen KlopNejmar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara