Klop: Oni bi bili bolji da smo ih pustili

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.10.18. | 09:23

Strateg Liverpula zadovoljan nastupom ekipe protiv Zvezde, ali očekuje znatno teži posao u Beogradu

Trener Liverpula Jirgen Klop pohvalio je igru Crvene zvezde, ali i svog tima, pogotovo Mohameda Salaha, posle trijumfa engleskog kluba u međusobnom susretu u trećem kolu Lige šampiona.
„Ovakve utakmice su obično teške. Crvena zvezda je odradila veoma dobar posao, ali smo mi odigrali odlično. Oni bi bili bolji da smo ih pustili, ali nismo“, naglasio je Klop.

Nemački stručnjak je istakao da veruje da će crveno-beli pružiti mnogo veći otpor njegovom timu za dve nedelje u Beogradu.
„Prošle godine smo postigli sedam golova u Mariboru, a posle smo imali više problema sa njima kod kuće. Ovakvi timovi se uvek vrate, tako da očekujem izuzetno tešku utakmicu na gostovanju sa Zvezdom“, rekao je trener Liverpula.

Izabrane vesti

Junak trijumfa Liverpula bio je Mohamed Salah, koji je postigao dva gola i tako stigao do broja od 50 pogodaka u dresu ‚Redsa‘, pošto mesec dana nije zatresao mrežu nijednog rivala.
„Salahu bi bilo teško da postigne toliki broj golova bez saigrača. Niko ne sumnja u njega, ja nikada nisam sumnjao, ali kada vas konstantno pitaju pomislite da nešto nije normalno“, istakao je Klop.

Foto: Action images


tagovi

Liga šampionaJirgen Klop

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara