Klop: Perfektnih 80 minuta, idemo u Rim po pobedu!

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.04.18. | 23:39

„Naravno da bismo bili srećniji sa 5:0 ili 5:1, ali i 5:2 je fantastičan rezultat“, kaže

Da je neko ponudio Liverpulu i njegovom treneru Jirgenu Klopu pobedu od 5:2 u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona protiv Rome, sigurno bi je oberučke prihvatili.

Ovako, Redsi su u poslednjih desetak minuta primili dva gola i ostavili Romi kakvu-takvu šansu revanšu na Olimpiku naredne srede, kada će Rimljani pokušati da prirede još jedno fudbalsko čudo i plasiraju se u finale.

Izabrane vesti

Ipak, posle svega prikazanog u prvoj utakmici, Liverpul je favorit i u revanšu.
„Bili smo perfektni skoro 80 minuta, a onda smo napravili jednu defanzivnu grešku. Penal nije penal, ali takva je situacija. Sada je 5:2. Naravno da bismo bili srećniji sa 5:0 ili 5:1, ali i 5:2 je fantastičan rezultat. Idemo tamo da pokušamo ponovo da pobedimo“, rekao je Klop.

Liverpulov ritam igre je bio ubitačan za goste iz Večnog grada.
„Oni nisu mogli da se nose sa tim. Postigli smo sve ove golove, a mogli smo još. To je sve pozitivno, ali se uvom trenutku ne oseća ta pozitivnost zbog dva primljena gola, ali sutra ću analizirati meč. Apsolutno je bolje od onoga što sam mislio pre utakmice, ali treba uzeti u obzir i male greške”.

Klop je optimističan povodom prolaska u finale, ali ne i kada je u pitanju zdravstveno stanje Aleksa Okslejd-Čembrlena, koji je u 18 minutu napustio teren zbog bola u kolenu.
„U pitanju je verovatno vrlo teška povreda. To su loše vesti za nas. Igrački kadar u ovom trenutku nije veliki, tako da moramo da budemo kreativni u narednih nekoliko utakmica”, zaključio je Klop.

Foto: Action images


tagovi

Jirgen Klop

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara