Klupko sve zamršenije: Real neće da plati više od 34.000.000, Abramovič ne da, a menadžer pritiska

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.08.18. | 08:28

Kraljevski klub na mukama

Kako koji sat i dan prolaze, tenzija u mogućem transferu Tiba Kurtoe u Real Madrid sve više raste. Kako piše španski ABC, u Realu su pesimistični po ovom pitanju. Jer Roman Abramović ne da Kurtou! Ne želi da njegov Čelsi ostane bez ovakvog golmana. Bar ne dok ne dovede pravu zamenu, a rok za to je u četvrtak 9. avgusta. Dogovor Reala i golmana postoji, Belgijanac ima želju da brani za madridskog velikana, ali cela operacija je sada odložena. Deluje da je klupko sve zamršenije u ovom slučaju.

Situacija je toliko napeta da je čak i menadžer Kurtoe, Kristof Anrote, razgovarao sa ljudima u Čelsiju i objasnio im kako stoje stvari. A kasnije javno govorio o tome.
"Bio sam jasan u razgovoru sa Čelsijem i rekao sam im da je najbolja opcija da Kurtoa pređe u Real Madrid. Zamolio sam ih da puste Kurtou da ispuni svoju želju i da može da živi sa svojom decom u Madridu", rekao je menadžer belgijskog golmana.

Izabrane vesti

Kako pišu španski mediji, pomenuti menadžer je prešao u ofanzivu jer je video da Abramovič i ne traži baš užurbano zamenu za Kurtou.

Čelsi po svemu sudeći želi da zadrži Kurtou do kraja ugovora, a to je 30. jun 2019. godine. Iako će već 1. jula sledeće godine Belgijanac postati slobodan igrač. Do sada su imali mnogo razgovora na temu produžetka ugovora i svi su bili neuspešni.

Želja Kurtoe je jasna.

A i namere Reala su jasne. Ponuđeno je 34.000.000 i više od toga Kraljevski klub neće ići. Ako Abramovič ne bude želeo da pusti Belgijanca, onda Real ostaje sa Kejlorom Navasom kao prvim golmanom i Luninom kao zamenom. Real je ranije hteo Alisona Bekera, ali je on završio u Liverpulu posle rekordnog transfera.

Izgleda da ćemo epilog priče oko Kurtoe dobiti u minut do 12.

Dodajmo i da je Mauricio Sari istakao da je vodio razgovor sa Belgijancem, da ima više "pozitivnih stvari nego negativnih", ali i da "su mu potrebni igrači koji su maksimalno motivisani". A, pitanje je da li će to Kurtoa biti ako ne ode u Madrid.

Realu baš i ne ide u ovom prelaznom roku, a još ako mu i Kurtoa "propadne"...

Foto: Action images


tagovi

Letnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara