Kluž se sapleo, u minus fazi ide na derbi u Bukurešt

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.04.18. | 21:52

CSM odoleo u Jašiju - 1:1

Šampionska trka u Rumuniji možda je odlučena tamo gde se malo ko nadao. U Jašiju. Na stadionu „Emil Aleksandresku“, veliki favorit Kluž propustio je priliku da protiv lokalnog CSM-a osvoji tri boda i na najbolji način iskoristi sinoćni remi Steaue na gostovanju Vitorulu.

Iako je veći period osnovnog dela prvenstva proveo na liderskoj poziciji, Kluž je zakazao u drugom poluvremenu i dozvolio ekipi koja je pre večerašnjeg susreta nanizala čak šest poraza i najgora je u plej-ofu da se vrati u igru i režira jedno od većih iznenađenja u završnici sezone - 1:1.

Izabrane vesti

Činilo se da sve ide na vodenicu Kluža, pošto je Tukudean u završnici prvog dela glavom ćušnuo loptu u mrežu. No, umesto da dotuče grogiranog rivala, gost mu je dozvolio da se razmahne, što je CSM iskoristio i preko Andreja Hristee iz jedanaesterca poravnao rezultat.

Kluž je tako ostao na drugoj poziciji, dva koraka iza Steaue, a baš u narednom kolu, 29. aprila, na Nacionalnoj areni u Bukureštu, ova dva tima se sastaju i s obzirom da posle toga imaju samo po tri meča do kraja jasno je da je titula na talonu.

RUMUNIJA - LIGA 1

Vitorul - FCSB 2:2 (2:1)
/Vina 19, Gavra 36 - Man 45, Budesku 55/

Nedelja

Jaši - Kluž 1:1 (0:1)
/Kristea 66 pen - Tukudean 36/

Ponedeljak

19.45: (3,30) Astra Đurđu (3,10) Univerzitatea (2,20)

TABELA:


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara