""
""

KMF Borac igra u zebrastim MOZZART dresovima!

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.10.17. | 11:31

Čačanski futsaleri večeras na teren protiv KMF Raška izlaze u novoj opremi doniranoj u akciji ”Novi dresovi za nove šampione”

Borac je oduvek u osnovnoj garnituri opreme nosio zebraste cvrveno - bele dresove! I futsaleri KMF Borac, izdanka tradicije kluba koji je već zagazio u desetu deceniju prepoznatljivi su po istim bojma! Pošto je već tako, komapanija MOZZART je odlučila da ih časti sa 46 kompleta, odnosno dve nove garniture dresova u akciji “Novi dresovi za nove šampione”.

Izabrane vesti

“Ovim putem zahvaljujemo se kompaniji Mozzart zato što je prepoznala naš rad i trud i donirala nam dva para kompleta opreme neophodnih za utakmice. Trudićemo se da kompaniju Mozzart i naš klub u budućnosti prikažemo u najboljem mogućem svetlu. Još jednom hvala na ukazanom poverenju u misiji zajedniče pomoći sportu u Srbiji” izjavio je Uroš Perendija, predsednik KMF Borac nakon prijema sportske opreme od strane Bojana Lukovića, zamenika regionalnog menadžera kompanije MOZZART za Zapadnu Srbiju.

Futsaleri KMF Borac večeras će se prvi put pojaviti u novoj opremi na utakmici na kojoj kao domaćin u okviru drugog kola Treće futsal lige Zapad od 20.30 časova dočekuju ekipu KMF Raška. Utakmica se igra u Sportskoj hali u Atenici, a ulaz je besplatan.

Važno je napomenuti da MOZZARTOVA akcija “Novi dresovi za nove šampione” do sada već poslala garniture opreme na preko 50 adresa. Nastavljamo isti putem na radost budućih šampiona fudbala, košarke, odbojke, rukometa, tačnije sporta i zdravog načina života…

(Foto: KMF Borac)


tagovi

Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara