Ko će na megdan Pačuki?

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.10.18. | 09:11

Monterej favorit protiv Keretara u poslednjem četvrtfinalnom dvoboju Kupa Meksika

Vreme je da dobijemo poslednjeg člana "otvarajućeg" Kupa Meksika (Aperture). Pobednici pomenutog takmičenja iz 2016. i 2017. godine, Keretaro i Monterej, sastaće se na stadionu BBVA Bankomer u Montereju i doneti odgovor na pitanje - ko će na megdan Pačuki?

Ekipa Dijega Alonsa, nekadašnjeg centarfora Valensije i Atletiko Madrida i povremenog reprezentativca Urugvaja, važi za jednu od jačih u Meksiku, tradicionalno dobro prolazi u okršajima sa Keretarom, te opravdano u noćašnji duel ulazi kao favorit. Monterej je izgubio samo jedno od osam minulih domaćinstava u svim takmičenjima, mada su i gosti seriju od devet utakmica na strani bez trijumfa arhivirali sa pet mečeva na kojima nisu poklekli. 

Izabrane vesti

Zanimljivo, Monterej pred svojim navijačima nikada nije poražen od belo-plavih u prvenstvu, međutim, Keretaro je u prošlosezonskom "zatvarajućem" Kupu (Klausura) na penale izbacio popularnu Bandu u osmini finala.

Vredi napomenuti da je na devet prethodnih susreta ovih timova u Montereju prolazio padao po gol na obe strane, a na osam od devet uključujući i dvoboje u Keretaru štikliran je isti tip. Dakle, ukoliko vas ne zadovoljava kvota 1,70 možete je uklopiti sa GG (kvota 3,15) ili se osigurati kombinacijom 1X&GG (1,97).

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 03:30 1721 MEK K Monterrey - Queretaro kmb 1&gg 3,15
Ukupna kvota3,15

KUP MEKSIKA (APERTURA) - ČETVRTFINALE

Sreda
03.30: (1,70) Monterej (3,50) Keretaro (4,80)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

sportsko klađenjeMonterejKeretaro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara