Ko će u finale, možda i Evropu?

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.05.18. | 10:14

Mladost Lučani dočekuju Mačvu u revanš meču polufinala kupa Srbije

Mladost još ranije, Mačva u 35. kolu. I jedni i drugi i matematički su izborili opstanak u Superligi i sada je red da se posvete najlepšem delu sezone. U sredu se u Lučanima odlučuje ko će u finale Kupa Srbije!

Važno ne samo zbog prestiža i eventualnog osvajanja pehara, a ni to nije nemoguće imajući u vidu da Čukarički ima veliku prednost nad Partizanom iz prvog meča drugog polufinala (4:2). Prođu li Brđani, svakako će biti favoriti, ali ne i nedodirljivi za Mladost i Mačvu. A to znači i potencijalni izlazak na evropsku scenu mimo svih očekivanja. Mladost je u toj nameri prošle sezone i uspela. Evo sada druge prilike.

Izabrane vesti

Ima i dobar rezultat iz prvog meča. U Šapcu je bilo 1:1, mada treba imati na umu da su se u proteklih mesec dana ova dva tima sastajala čak tri puta. U ligaškom duelu u Šapcu, 5. aprila, bilo je 2:1 za Mačvu uz dva gola Miloša Adamovića. Potom tih 1:1 u kupu, a zatim baš u poslednjem kolu Superlige i remi bez golova. Istina, u tom poslednjem meču treneri Nenad Milovanović i Dragan Aničić nisu na teren poslali najjače sastave, pošto su odmarali igrače za kup okršaj.

Mačva mora da postigne barem jedan gol. Mora, dakle, da napadne. Nije to lako u Lučanima, ali nije baš ni Mladost tako čvrsta kao nekih ranijih sezona. Veći su problem Mačvine utakmice u gostima, ali nije da Čivijaši nemaju svoje šanse.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 17:30 2741 SRB K Mladost Luc. - Macva ug 2-3 1,95
Ukupna kvota1,95

SRBIJA, KUP - POLUFINALE (REVANŠI)

Sreda
17.30: (1,35) Mladost Lučani (4,10) Mačva (10,5)   /prvi meč 1:1/
20.00: (1,28) Partizan (5,20) Čukarički (9,50)   /prvi meč 2:4/

*** kvote su podložne promenama

Foto: Star sport


tagovi

Kup Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara