Ko će u finale?

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.05.18. | 09:44

Danas dobijamo finaliste plej-ofa druge turske lige za ulazak u elitu

Neke lige su pri kraju, a negde su već počela doigravanja. U utorak su na programu revanš mečevi polufinala plej-ofa druge turske lige za ulazak u elitu. 

Iako je Erzurum završio prvi deo sezone sa šest bodova manje u odnosu na Umranije, uspeo je da slavi u prvom meču. Ipak, ako uzmemo u obzir da je rezultat bio 4:3 jasno je da Umranije i te kako ima čemu da se nada, tim pre što je drugi najbolji domaćin u ligi, dok Erzurum baš i ne može da se pohvali nekim skorom u gostima. Uprkos tome što je prvi susret pripao gostima, čini nam se da je ovde kec ipak najrealniji.

Izabrane vesti

I u drugom paru bilo je iznenađenja. Gazijantep Gazišehir slavio je kod kuće minimalcem protiv Bolua koji je u prvom delu sezone imao sedam bodova više od svog protivnika koji je jedva izborio plej-of. Gazijantep je imao isti broj bodova kao i Altinordu, ali je završio u doigravanju zbog bolje gol-razlike. I ovde je realno očekivati reakciju domaćih. Bolu je odličan kod kuće, Gazijantep se baš ne snalazi na strani u poslednje vreme pa je i ovde kec realna opcija.

Dakle, iz prvih mečeva smo videli da plasman u regularnom delu sezone ama baš ništa ne mora da znači. Ni to, ni činjenica da sve ekipe imaju manje-više solidne odbrane. Na jednom meču je teorija dobila potvrdu u praksi, na drugom baš i ne. Naš predlog su oba keca, pa kud puklo.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 15:00 5323 TU2PF Umraniyespor - Erzurum ki 1 2,00
Uto 19:00 5324 TU2PF Boluspor - B.B.Gaziantep ki 1 1,95
Ukupna kvota3,90

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara