Današnja ponuda bonus tiketa
Današnja ponuda bonus tiketa

Ko je Mozzart pratio, dobro se naplatio!

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.02.19. | 14:00

Svakodnevna ponuda BONUS tiketa donela je zaradu igračima, a odnedavno je omogućena i onlajn uplata tiketa s pojačanim kvotama

Mozzart uvek daje više, a da nije u pitanju nikakav marketinški trik dokaz je i svakodnevna ponuda BONUS tiketa na kojima se nalaze unapred odabrani parovi i tipovi, na kojima naša kompanija nudi značajno uvećanu ukupnu kvotu.

Izabrane vesti

Čari ove specijalne ponude naši igrači osetili su i prethodne godine, kada su bili u mogućnosti lepo da zarade, a i kada je u pitanju 2019, oni koji su „ispratili“ BONUS tikete od 1. januara imaju mnogo razloga za osmeh na licu.

Od Nove godine do današnjeg dana, Mozzart je ponudio 57 BONUS tiketa sa uvećanim ukupnim kvotama, među kojima je bilo dosta prolaznih. A statistika koja je svakako najbitnija za igrače kaže sledeće: da ste na svaki od 57 tiketa uložili, na primer, po 1.000 dinara, posle dosadašnja 52 dana bili biste u plusu za 45.500 dinara. Dakle, na ukupan ulog od 57.000 isplata bi bila  102.500 dinara.

Saglasćete se, nije to mali dodatak za kućni budžet.

A odnedavno Mozzart svojim igračima nudi još lakši način da odigraju BONUS tiket. Ova specijalna ponuda bila je aktuelna samo na uplatno-isplatnim mestima, a sada možete da je iskoristite i onlajn, na sajtu mozzartbet.com, preciznije OVDE.

Srećno!


tagovi

specijalna ponudabonus tiketbet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara