Komentari na vest

Ko je Zvezdino rekordno pojačanje? Koji su ga velikani hteli, stil igre, kako je 'otet' mnogo bogatijima...

@

@metalika moj dobar

pre 9 meseci

За пост, брате, теби сваку пару ал' где заборави на Ван Ле Превару? А Спиридон, Чауш, Фалко... над њима би и Бог заплак'о. А Жандер & Гарсија... Чим погледа у новчаник, др Творзи у очима сјај засија... Ма, да толика "доброчинства" Мађије починио гробарима, а не нама - циганима, свеједно би му се требало захвалити и рећи му: 'леба ти, немој више да нас спасаваш.
C

CAUSA.LICNO

pre 9 meseci

Causic u CV ju ima pobedi protiv Liverpula.
h

hm

pre 9 meseci

izgleda ćorak
D

DP

pre 9 meseci

Kako cujem, tesko da ce doci.. nije samo problem u Olimpijakosu vec i u igracu. Eto srece da gresim
A

Aleksandar Djuranovic

pre 9 meseci

Dosao.
j

ja pitam

pre 9 meseci

s koliko godina je presao u rubin
k

koja19

pre 9 meseci

BOJIM SE DA OVO NE BUDE JOŠ JEDNA VELIKA KU.Č..A. KAKVI SMO MI PACIJENTI KAD SVAKIH 10 MINUTA BLEJIMO NA ZVEZDINIM VESTIMA. Ovo Nije Humano!!!!!!!!!!!!!! Hoćemo Nešto Konkretno........
V

Vigo

pre 9 meseci

Sada je 19:15. Još neka 4 ipo sata do kraja prijavljivanja igrača za LŠ. Od svih potpisao samo onaj mali štoper! Informacija koju imam iz prve ruke je da se komplikuje stvar sa ovim Korejcem i da će ga teško do ponoći potpisati. Izgleda da ste preuranili sa radovanjem. Ne dovodi se pojačanje u minut do 12!
s

second hand

pre 9 meseci

Decko, promeni ruku.
M

MileSrbin90

pre 9 meseci

I Cherif Ndiaye je potpisao ;) https://www.transfermarkt.de/roter-stern-belgrad/startseite/verein/159
R

Realnost

pre 9 meseci

Otet je tako što je Zvezda istresla daleko najbolju ponudu od konkurenata. Gde ima tu se prosipa a narod nek gladuje i plaća najskuplje gorivo u Svetu
B

Blickog

pre 9 meseci

Kme, kme pa šta ima Zvezda sa cenama goriva? Možda država uzima od naroda zbog Zvezde? Ne vidim da kukaš za KK Partizan koji je praktično na samrti, bez dinara u kasi a dovodi se jedan od najboljih trenera trenutno i isto tako kvalitetni igrači? Zbog toga ne poskupljuje gorivo?
P

Papucarce

pre 9 meseci

Pa gde su vam ti silni potpisi?Evi sutra je utorak nemate nista potpisano sa ivom trojicom,sta se ceka?Zadnji sat pa da papirologija ne bude u redu?
k

klompa

pre 9 meseci

cekamo tebe da nas opomenes..potpisace opusti se
s

shap

pre 9 meseci

Neko igraca top klase neko Seve...
S

SrboRus

pre 9 meseci

Taj vodeci plejmejker je do povrede bio rezervna opcija i ulazio u igru uglavnom poslednjih pola sata. Tacno je da se povredio i otisao da se leci u svojoj domovini jer je usao u konflikt sa medicinskim timom Rubina. Odmah zatim poceo je rat sa Ukrajinom i svi stranci su mogli da napuste Rusiju uz dogovor sa klubovima u kojima su igrali. Gde je nakon odlaska iz Rubina decko igrao saznao sam kad sam procitao vest na portalu.Secam se da je decko veliki radnik na terenu ali nije bio po ukusu struke i navijaca Rubina. Isto se sad desava i sa bivsim stoperom Partizana iako je momak najbolji stoper koga trenutno imaju.Pre neki dan sam procitao na par Ruskih portala da ce uprava kluba pokusati da do kraja prelaznog roka pokusati da dovede Kangu iz Zvezde ili nekog igraca iz Osijeka koji igra na istoj poziciji kao Kanga.
A

Aptiv

pre 9 meseci

Ako se pokaže kao greška, uvek može da se zaposli u Yuri.
g

gott

pre 9 meseci

E taj nam treba Bom bom bon.Drhtace šeici na Al Itihadu kad ih mali pohapsi

DR_PFC

pre 9 meseci

E ovo je ozbiljno pojacanje za cigane. Svaka cast.
S

Sinbad2

pre 9 meseci

Ja se slažem da za ligu šampiona treba dati velike pare, ali ova tri igrača koja su dovedena su čist kriminal i mislim da više od pola tih para ide Terzi u džep a sve ostalo mazanje očiju javnosti.
m

mislis stvarno

pre 9 meseci

ma jooooooooooooooooook
G

Gost1976

pre 9 meseci

A što su čist kriminal ako možeš nama neznalicama da objasniš sveznajući?
G

Gost98

pre 9 meseci

Kakvo pojačanjee! Siguran sam da će biti naš najbolji vezni igrač u ovom veku. Što se tiče Ndiaya mislim da će i on pokazati kvalitet a ovaj Djiga je velika nepoznanica, mada verujem da ga Marin nije odabrao tek tako, da ima određeni potencijal. Napred Zvezdo, zgazi ih sve!
n

ne umes ti

pre 9 meseci

da mislis vidi se po glupom komentaru.
M

Mabre

pre 9 meseci

Ne najbolji u ovom veku vec najbolji u istoriji zvezde, klinci se napalili al bice brzo smireni bojim se
m

metalika moj dobar

pre 9 meseci

ohi,falko kulibali mnogo su nam para dali .Masi salon sinu gume samo rokaj Mito kume. Masi gajba sinu klub samo rokaj budi grub. Nije Masa vise klinka pa nam stize Olajinka. Klub u dugu sta nas briga evo dodje sad i Djiga ,niko ne zna ko je stvarno doktor uze tu na kvarno. Koga briga sever se veseli jel ce stvorzom kintu sad da deli. Nece oni prasinu da dizu sve dok plate redovno im stizu.Dobru kintu uze na kineza nas se tvorza sad sa klubom zeza. Sta ga briga i klub neka trpi on drpa a drzava krpi. Doveo je svasta nesto izvukao pare vesto, ponudio Ibrahimu Tanku al da legne u nemacku banku.Gde su sada i sta rade pola onih sto mu pare dade. Jak je tvorza niceg se ne boji ni zakona jel sud ne postoji. Ma nek trosi samo neka cepa sta ga briga nije iz svog dzepa . Sad sa strane sklonio je Micu ne uklapa se jel igra za sicu.Veca para i procenat jaci sedi Mico pa ti sine placi . I nas Aca klupu greje doktor nam se slatko smeje , koga briga Aca nam je sitan kinez dodje procenat je bitan. Zbija doktor sad sa njima sale ko ih ... nece da se tale. I Radule nije hteo pa nam zato odleteo a bio je talenat ko Mesi vidi gde je i sta mu se desi. Il saradjuj ispod stola guraj u suprotnom ti iz kluba furaj. Daj procenat daj nam paru ili klupa il si u Pazaru.
M

Miloschic

pre 9 meseci

Uzimaju 50 miliona od lige sampiona, trebalo im je 20-25 miliona po sezoni pre svih ovih pojacanja, sad sa ovom gomilom su ispucali i preko tih 50. Ovaj kosta 5, plus plata za 3 godine, plus bonusi, jedno 12 miliona na budak, kao i onaj drugi crnac plus ovaj plus onaj plus svi, i na kraju ne noze ds se dobije utakmica domaceg prvenstva bez sudija? Nemam reci..
P

Popsi

pre 9 meseci

Ti misliš verovatno na jučerašnju utakmicu, ali nije to bila Zvezda nego Partizan. Moraš malo bolje da se informišeš.
P

Paziiii

pre 9 meseci

Danska petarda.
b

bgcz

pre 9 meseci

zasto bi plata za narednu godinu ušla u ovogodišnji budžet? koliko puta ces da racunas tu trogodišnju platu?
G

Goxi63

pre 9 meseci

5 miliona preko racuna i jos 5 u koferu. Nisu Grci ludi, sta vam je.
G

GB

pre 9 meseci

Kakav crni Degenek
T

Tarabić

pre 9 meseci

Ovo nekontrolisano dovođenje stranaca (uglavnom Afrikanaca), sa raznih pozajmica ili posle isteka ugovora, može biti samo razlog za brigu! Teško je verovati da ovakvi igrači mogu biti garancija dobre igre u LŠ! Uostalom igre Zvezde protiv Voždovca i Novog Pazara su u potpunosti ogolile ispravnost odluke Zvezde da dovodi ovakva “pojačanja”! Nažalost, ali grupna faza LŠ će spustiti na zemlju sve one koji veruju u ovaj neprirodni sled događaja u vezi pojačanja! Tresak će biti bolan! Mnogi će biti u šoku!
G

Gennaro

pre 9 meseci

U pravu si Tarabicu. Treba vratiti Gobelju u startnih 11 i ako je moguce Srninha iako je tek otisao. Naravno Krsticic i Paja Patak Pesic. Veseo si Tarabicu
b

brxysd

pre 9 meseci

Oni Danci sto im ne znam ime izgovoriti ogoljuju sve nedostatke....
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

Kada će promocija Šerifa i Hvana na Marakani u Zvezdom dresu???? Jel mora baš u mitut do dvanaest???? Jel do tada trebam da razmišljam????

Nebojsa Despotovic

pre 9 meseci

vecina komentarise igraca olimpiakosa a jednu utakmicu grskog sampionata nije gledala, ne gledate ni jace lige a kamoli grke, sto znaci da samo Marin zna sta je pronasao, a videcemo dal zna nesto ili mu je maksimala Seul i Gvangju
P

Popsi

pre 9 meseci

A mi nismo gledali svetsko prvenstvo.
Š

Šahmat

pre 9 meseci

Voleo bih da zaigramo u formaciji 4-3-3,pa da vidimo kako bi sve to izgledalo.
o

olpa

pre 9 meseci

Za tu formaciju nam fali par bekova, ništa strašno..
m

marcos llorente

pre 9 meseci

Slažem se, ali nemamo igrače sada za tu formaciju. Negde smo prenatrpani, a negde nam fali igrača. Sklapali smo tim za 3-5-2 ili 3-4-1-2. Možda dogodine, taman klinci da sazre malo.
F

FALCO

pre 9 meseci

Nema tu šta,on je igrač... uostalom treba pre svega gledati i mentalitet iz zemlje odsekle dolazi,Koreja!Kao i za Japan,što važi ljudi odgovorni,u svakom pogledu! Odlično je igrao u Olimpijakosu,i tu stvar je završio Marin...za njegov prelazak!Ima voljni momenat,kao i Stamenić...tako msm da će biti pojačnje sigurno!Čak msm fa je i špic dobar igrač,aliii štoper je mnogo sumnjiv videćemo!
м

мики

pre 9 meseci

Брата Кастањеду сте заборавили ,он је такође брз,уморио сам се пуисањем и приједлогом.Лупали сте минусе зато што је отишао у неатрактивну лигу,али потписујем да би убрзао спору игру тима за 4о посто
@

@miki

pre 9 meseci

3 godine igra rekreativno fudbal...on je bivsi igrac odavno...
D

DP

pre 9 meseci

Ovo je igracina!!! Ne smijem i necu da vjerujem sve dok ne vidim potpis..
J

Jaa

pre 9 meseci

Ne smes da verujes, a kazes da je igracina? ahahhaa.
N

Nishlija

pre 9 meseci

vi niste ni svesni kakvu smo radilicu doveli. Decko kida na sredini terena. I ne staje 90 minuta!
G

GostBB

pre 9 meseci

Zato je igrao u Olimpijakosu 🤣 baš igračina. Timovi iz PL se borili za njega ali Crvena Zvezda ga dobila.
T

Tacno

pre 9 meseci

Važno da je vaša Severina igračina oko kojeg su se otimali Siti, Real, Bajern, Barsa... Ajde ne baljezgaj mnogo i ćuti, pametniji si tako.
N

Nba

pre 9 meseci

Na kraju neće biti ništa 100% recice u poslednji čas došlo je do velikog preokreta kao i uvek do sad kad je neko ozbiljno pojačanje.!!!
h

halo

pre 9 meseci

Opušteno, dolazi on, ali ono što će se desiti je da će Olimpijakos dobiti tipa 50% od sledećeg transfera, tako da ćemo mi na kraju zaraditi jedno veliko ništa od prodaje, sve što dobijamo od Hvanga dobijamo igrački, a to je vrlo upitno koliko će nam značiti budući da sve ovo vrlo podseća na Kampaca, odličan individualac, ali koliko to vredi kad smo odbranu ostavili devastiranu prodajom Erakovića i ne dovođenjem kvalitetne zamene, a u napadu već milioniti put dovodimo matorog anonimusa koji ništa značajno u karijeri nije napravio, ali mi gajimo nadu da je štedeo sve svoje Mbape mogućnosti samo za nas.
9

988

pre 9 meseci

Ima li ko informaciju kakav je status Alexa Viga?
р

роко

pre 9 meseci

Истиче му позајмица у децембру и то је то, неће се откупити, тако да нема ни сврхе гурати га.
r

realni Zvezdas

pre 9 meseci

Mitrović na klupu, nisam zadovoljan prikazanim, takodje i kangwa out, prodao bi ih obojicu.. Koga bi još mogli da dovedemo, da maksimalno pojačamo tim? Dakle sastav za Man City : Glazer Degenek Mićko Dragović Stameni Hwang Bukari Ivanić Oli Kraso Šerif
G

Gostqwerty

pre 9 meseci

Tako je i tako će i biti s tim da će od 60-70' Katai ulaziti na špica i svakom će biti nelagodno jer će na terenu biti 5 igrača koji svakog mogu da iz poteza izvrte ko na malom fudbalu
V

Vidiš

pre 9 meseci

Brate,ja kad sam pisao da ga treba pustiti u Veronu ,ako je stvarno bila takva ponuda od 5,6,miliona,svi su mi minuse udarali.Još sam tada napisao da nikad ne znaš kako će se dalje razvijati.A imamo mnogo loših procena,npr.Veljko Nikolić itd.
m

madmix

pre 9 meseci

a što bi prodavao,igramo mi i kup i prvenstvo,treba rotacija itekako,kad krene čuka,city,tsc,yb,partizan,lajpcig...svaki igrač nam je potreban
D

Dejan Pizon

pre 9 meseci

Kod nas se zavrsava 15 septembra tako da moze u neki nas klub na pozajmicu
P

Popsi

pre 9 meseci

Sad je roster preko 30 igrača. Ne znam kako će se osloboditi viška jer realno nam ne trebaju više usluge nekih igrača tipa Ada, a prelazni rok je završen.
p

pdk

pre 9 meseci

Prelazni rok nike zavrsen, svakako nasi viskovi ne bi isli u lige petice druze. Ako treba da se rastereti tu je Rusija, Arabija umivati nekog ...
P

Popsi

pre 9 meseci

Pa da, samo Rusija i S.Arabija. U Evropi je završen. Ne pominjem lige petice.
S

Srbija Majka

pre 9 meseci

Ljepo mu stoji ovaj crveno-beli dres...i nadam se da ce ga uskoro zaduziti...samo sa drugim grbom. Dobre vibracije pred Ligu Sampiona, i da pocnemo da se lozimo. Bice ovo respektabilan tim do pocetka.
m

missisipi

pre 9 meseci

Jedva pazar dobiste uz pomoc sudija, veoma respektabilno. Kanta za gol razliku kao prethodnog puta.
m

mitic famili

pre 9 meseci

Po svemu vidjenom a dovoljno je na klipovima decko je bomba sa desnom i levom nogom ekstra pas dribling brz . Nije mi jasno da ga je zvezda capila. Ovo je zaista najvece pojacanje u zadnjih 10 godina. Skidam kapu ako je potpisan. Bez lazi. Kom ne interesuju me. Zapamti te ovo sto Vam kazem ako bude potpisao!
G

Gost45

pre 9 meseci

Zvezdasi moji,da li smo mi sigurni koga dovodimo? Lik je izgleda malo problematican i ako je uspeo da oladi grke za 15 milki ili ajd 2 god ugovora,sta ce nama napraviti? Nesto mi se ovo ne svidja i smrdi ali ajd da vidimo..
m

marcos llorente

pre 9 meseci

Jeste, on problematičan Korejac pokušao da prevari prepoštene i nimalo pokvarene Grke. Ajde, bre, molim te!
N

Nenad1246

pre 9 meseci

A grci pošteni. Oće to.
M

Maestro

pre 9 meseci

Bahar ce ovo verovatno u Ligi sampiona da slozi u formaciju 3-4-2-1,gde ce Korejanac i Stamenic da igraju dva box-to-box veznjaka a ispred ce igrati kao ofanzivni vezni Ivanic i Kraso a ovaj Ndiaje ce u spic.Najveci problem je sto stranci koji su dosli nemaju iskustvo igranja Lige evrope ni Lige sampiona..A realno cela jesen nam staje u dve tekme sa Jang Bojsom koje su kvalifikacione za Ligu evrope,tu ce biti ili jesi ili nisi,granica uspeha i neuspeha...
P

Popsi

pre 9 meseci

Neko će na levom krilu da se ladi, Mitrović ili Olajinka.
J

Joksa1986

pre 9 meseci

Glazer, Degenek, Dragovic, Mijailovic, MItrovic, Stamenic, Hvang, Bukari, Kraso, Olanjika i Ndijae. Onda ulaze Ivanic, Katai, Kangva, Kanga i ostala artiljerija, mi nismo Bajern mi smo Bajern, Barsa i Man City za sve ostale klubove u bivsoj Jugi a i sire...Ne igra fudbal samo prvih 11, neka dje bitnije ko ce ti uci sa klupe zadnjih 30-35 minuta i dat doprinos nego ko ce poceti, danas moras imati esktra 16 igraca a jos najmanje 6 za potpuno rotaciju inace si ga ugasio skroz...
M

Maestro44

pre 9 meseci

Zašto mi kradeš nik? Nije lepo.

Goran Milojevic

pre 9 meseci

a sta mislis da nam prevedes to box to box.......
2

2 boxa u bradu...

pre 9 meseci

pa vidis... kad pogledas sliku fudbalskog terena imas onaj jedan pravougaonik na jednoj strani terena... imas jos jedan takav na drugoj strani terena... taj pravougaonik kao podseca na kutijce tj na box... e vidis zato se kaze box to box tj da pokriva prostor izmedju dva sesnaesterca,,, Capito?
Y

YayaT

pre 9 meseci

Kangva,slobodan si.
P

Pedja108

pre 9 meseci

Ja bih to rekao za Kangu.
g

gosst11

pre 9 meseci

Zvezdi treba kvalitetan stoper i zadnji vezni.Konacno da su doveli stopera.Ako si planirano dovesti stopera sta ce ti degenek I spajic.Drugo gdje je zadnji veze.
P

Popsi

pre 9 meseci

Mijajlo je zadnji vezni.
B

Bez procenata

pre 9 meseci

Nemoj samo da nam Oly dune 40% od naredne prodaje Dzabe nam sve ako tako kupujemo kao sto smo Kabica kupili...
C

CaleB pravi

pre 9 meseci

Napokon jedan pravi trasfer...Sada cemo imati veoma dobru sredinu, Stamenic ostaje na zadnjem veznom, a ovaj momak ide na 10-ku, Ivanic preuzima 8, i to je to...Stamenic i on ce biti miljenici navijaca, sto se mene tice, vec sam mu dao nadimak "mali Pizon", jer igra upravo tako kao nekada "veliki Pizon". I ovaj dolazak jeste dizanje letvice, ono o cemu je Terzic govorio u vise navrata. I jeste skup za nas, ali vredi svaki euro, sto ce se vrlo brzo pokazati i na terenu.
G

Gostinaterenu

pre 9 meseci

Ovo je ozbiljna priča za razliku od štopera u pubertetu i napadača, gde se moralo bolje. Samo se pitam kako smo uspeli da ga dovedemo?
v

v1ad

pre 9 meseci

Pa pise ti u tekstu. Ukratko, iskoristili smo momenat da uzmemo igraca kojem je realna trzisna cena 15 miliona za tri puta manje para jer bi u suprotnom Olimpijakos ostao bez icega. Odlicno koristimo nesto duzi prelazni rok od drugih. Nama traje do 15og (realno do danas posto je to krajni rok za registraciju za LS) dok drugima traje do prvog. Oli da nam ga nije prodao sada morao bi da ga placa i tuzi se sa njim do kraja godine.
x

xnxx

pre 9 meseci

pa Marin jednostavno, covek za godinu dana uradio vise nego mrkela za 10
@

@xnxx

pre 9 meseci

Mrkela je šef Marinu...tako da ne dipr...nikako da ukapirate da je promenjen način skautinga i kompletan skauting tim ! Većinu igrača koje pljujete su tražili treneri,svako za svoj sistem i ukus! Milojević je tražio Van La Paru jer je bio jedna od najboljih levih polutki u Čempionšipu,a Tomanea jer je umeo da da gol,asistira i aktivno učestvuje i u fazi odbrane i napada...Falko i Bakajoko su došli jer je Deki insistirao na tome...Falko je sezonu pre Zvezde u Seriji A bio 4. najkorisniji prednji vezni u ligi,e sad u međuvremenu je došao i Katai Ivanić se razigrao pa je morao na krilo,a tu znamo kako je igrao...Deki je inače jako loš za razigravanje igrača,ko se uklopio odmah uklopio se ko nije na tribine ćao...itd,itd,itd...ali Mrkela nije gledao i dovodio,on je direktor sportski...ne branim čoveka i ne znam ga lično,ali lupetate a nemate informacije i ne znate poredak stvari u sistemu ! Pa kucajte na guglu konsu bili skauti pre ovih pa ima da crknete od smeha... Najveća fora je dovesti dobrog igrača,za malo ili bez para u očajnu ligu i ako rešiš finansije moraš odobrovoljiti čoveka da dođe da igra u Lučanima,Surdulici i ostalim očajnim infrastrukturama i terenima protiv amaterskih igrača u državu u kojoj skoro ništa sistemski ne funkcioniše...
R

Realni Arth

pre 9 meseci

Dobro nam dosao, nadam se da je informacija tacna, nadam se da je bolji od Kangwe, Knage.. izgleda mi nekako dinamicniji i jaci u duelu od nasih gore navedenih giganta. Zvezda, sa zadnjim dva ili tri pojacanja (ako je tacno)mozda stvarno postane neka ozbiljna ekipa za LS, pod ozbiljnom mislim da izvucemo neki solidan rezultat sa Yanngbojsom, inace one dve druge ekipe necu ni da pominjem, pa i osvojimo to treco mesto! Uporno kazem da od prvog kola protiv Vojvodine nesto ne valja, neki autogolovi, neko lako otvaranje utakmica i onda sve je lakse i ne vidis mane koje evidentne, malo me cudi sebicnost koja zamalo da nas kosta i protiv Pazara. Ali, nekako bas ma zaboleo poraz protiv Vozdovca, jer 2 od tri gola su bili pokloni, a sa druge strane na 1:0 Lucic promasi prazan gol i mi u kontranapadu primismo 2 gol. Partizan me sinoc iznenadio jer gubiti 2:0 do 90 minuta i onda u nadoknadi da dobijes, BRAVO momci tako se bori za klub, ovi nasi manekeni nekako sve lako cemo, najskuplji, najkvalitetni, i stvarno jesu ali borite se bre, jer nismo bas toliko bolji da se setamo po terenu, promasimo prazne golove, igrati sebicno ....itd. Mislim da jedan ozbiljan razgovor sa igracima moze da promeni taj stav i uopste ne sumnjam da cemo izgledati bas ozbiljno u LS, a i u nasu ligu, pocevsi sa pobedom na derbiju i onda niz pobeda bre! Srecno Zvezdo moja, volim te, popravis mi zivot kad dobijes, a patim kad gubis, i sve tako od 1979!
P

Popsi

pre 9 meseci

Jang Bojs nije ništa posebno.
П

Појачања у рангу

pre 9 meseci

Свих 6 утакмица у лш 7+.. Нек нам је бог у помоћи... Ово што се у Звезди ради, то се у камбоџи не радиии... Ма једној страни грилиш,фоден,бернардо на другој хванг,кага,кангва...
d

dakiller

pre 9 meseci

jel imas ti neku preporuku koga bi doveo ?
G

Gost2976

pre 9 meseci

A ti si baš neki intelektualac ,teško je stvarno spoznati razliku između Zvezde i Sitija.. sada. Koja je osnovna razlika pitam se?? Znam samo da imamo isto titula Prvaka Evrope,ostalo ..
p

pa1

pre 9 meseci

Ako se ovo obistini onda je to ozbiljan transfer. I to na mestu na kojem nam nedostaje dobar igrač. Svaka čast
k

koliko

pre 9 meseci

Ste nedavno pričali da nam Olimpijakos nije bratski klub i nikad nam nije davao igrače,davao ih komšijama itd,e sad nam je baš izašao u susret,ali je morao zbog suda između njih i igrača.Dobili smo ga na rate.A tražili su nedavno 15 mil.za njega.
h

halo

pre 9 meseci

Ozbiljno su nam učinili, uzeli nam 5 miliona za igrača koji se celo leto tuče sa njima da ga puste za džabe i još smo sad mi dobili problem gde će za 6 meseci da zahteva transfer u jaču ligu ili neće trenirati.
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Pa i nije. Toga nema u fudbalu.
A

Ab

pre 9 meseci

Jbt koliko je 5mil puno za ovog špica, toliko je malo za Hvanga... Odličan posao...
A

Al Ahlić

pre 9 meseci

Taj špic je od februara do danas dao 13 golova za Adanu u svim takmičenjima. Pričamo o prosečnom turskom klubu. Meni su ova dva transfera top, problem je onaj štoper koji će proći kao Ado.
B

Bzvz

pre 9 meseci

Koja je razlika između crvenih i crnih? U tome što crveni pričaju samo o Ligi Šampiona i ne zanima ih za lovu, dok crni pričaju o domaćem takmičenju i brinu se odakle im lova.
F

Fakerica

pre 9 meseci

Znaci Zidan samo bolji u odbrani...
F

Firga

pre 9 meseci

Ne, Zidan nije bolji od njega samo u odbrani.
h

hihi

pre 9 meseci

Klub iz domovine, neki klub u kanadi, rubin, olimpijakos, zvezda, nema sta karijera za respekt a tek posle zvezde gde ce da zavrsi😂
@

@hihi

pre 9 meseci

Vuleticu, brini bolje sto Asano ode dzabe, a njegovim stopama ce Jovic i Dijabate.... "Hihihi"
v

v1ad

pre 9 meseci

40+ nastupa za reprezentaciju Juzne Koreje, igrao na SP, igrao Ligu Sampiona, bio glavni igrac Rubina i Olimpijakosa...
S

Sale555

pre 9 meseci

Prosto neverovatno da nije zavrsio u Ligama Petice. Odlican igrac. Svaka cast klubu sto je nekako uspeo da ga dovede.
M

Mjv

pre 9 meseci

Ja bih voleo da uvek imamo jednog azijata u veznom redu jer oni ne staju! Pogotovo koreja/japan, tako da je super ovo pojacanje sto se mene tice.
t

tref 34

pre 9 meseci

Pa imali ste i Suzukija iz Japana pre nekih 13-14 godina,teško da ga se neko seća.
P

Popsi

pre 9 meseci

Suzuki nije bio loš, a doveden je zbog Tojote koja nam je bila generalni sponzor.

Bojank91

pre 9 meseci

Ovo je nivo LŠ-a. Konačno da nije anonimus neki. Činjenica je da je Napoli bio blizu, a to nije mala stvar.
G

Goust

pre 9 meseci

Cinjenica da nije potpisao a da li ce? Videcemo ali ja nisam bas siguran.
a

a u stvari...

pre 9 meseci

Vec vidim - zadnje mesto u grupi, niz poraza, kiksevi u domacoj ligi kao navodna posledica toga...Raspodaja pola stanaca u zimu i nova loziona za narednu sezonu uz glorifikovanje domace titule kao "prioritetnog cilja". Pa to gledamo vec deceniju i po.
n

ne gledas ti rodjace...

pre 9 meseci

nego mrsis mu.. bre... zadnjih 5-6 godina igramo grupe... pre toga jedva da smo za sampone imali... ne glorifikujem Terzu, daleko od toga... ali daj ipak malo objektivnpsti i istine u pisanju a ne tako pausalno
K

Komšije

pre 9 meseci

se ne hvale kako je na plaži nego se sekiraju za transfer Zvezdinog pijacanja.
1

1970 I NEKA.

pre 9 meseci

Starija sam generacija, okoreli Zvezdaš, ranije sam pratio fudbal ono vreme RONALDO ZUBA, MIJATOVIC, VIDIC,FERGUSON, ZIDAN, sada nemam vremena, niti je fudbal ono sto je bio, poslednji DON je otisao u penziju RONALDINJO tako da je sve ovo nekako ne znam ( nema duse ) arapi, kinezi, ogromna kolicina novca za igrace itd... Sada pratim samo Zvezdu, i mogu da kazem da ja za ovog nisam ni cuo, ako je tako kako je u tekstu napisano, onda SVAKA CAST na odradjenom poslu, isto vazi i za serifa iz turske. POZDRAV 👋
M

Mjv

pre 9 meseci

Brale, ti kad si se rodio igrajo je dzajic, a ne ronaldinjo, tako da ne lupaj. Imas 30 i neku ako si nabrojao ove igrace, ne znam sta li ti je. Nabrojao si igrace sto igrali pre 10-15godina. Mozda ni 30nemas, nego su to jedini igraci sto si setio kad si bio mali. Da si 70 i neko bili bi makar gulit, papen, platini, pa i piksi, dejo, robi.
@

@mjv

pre 9 meseci

Ne pisem o idolima fudbala, kada sam kao desetogodisnjak jurio lopte i vikao MARADONA, pisem o FUDBALU, kada sednes sa ekipom i oratis utakmicu jednu drugu trecu. Itd..... PIKSI je igrao kada i MARADONA zato razmisli pre nego napises nesto. POZDRAV I BRAVO ZA ZVEZDU!
o

okoksrb

pre 9 meseci

Konačno nešto da nije crno
d

družeueoia

pre 9 meseci

Čitajući stil igre pomislih doveli Modrića.
z

zaks

pre 9 meseci

Tek kad ga vidim sa šalom oko vrata onda je gotovo.
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

"Nek se Marakani vrate slavni dani kad si Zvezdo bila iznad svih, nek pobede tvoje našu dušu leče nek te Sever povede u njih, ceo život u svom srcu nosim boje te, grad Beograd zemlju svoju, Zvezdo volim te, NEK NAM BOG DA SREĆE DA SE VRATE DANI, SLAVNI DANI NAŠE PROŠLOSTI, DA I DECA NAŠA NA MARAKANI RADUJU SE SVETSKOJ TITULI"
m

milittao

pre 9 meseci

najveća bolesf ovog društva znamo gde leži. kad su videli da je vrag odneo šalu i Partizan ušao u top8 u El, zasela je teočlana komisija i rekla da CZV mora dominirati u fudbalu. i nije problem što se dovode rekordna pojačanja i u fudbalu već koliko je problem neujednačenog kriterijuma, što bi rekli neki jedno brdo dva univerzuma. oba tima su u KK dobili sjajna pojalanja dok se u fudbalu to me može reći i država forsira samo jednu stranu. uorkos tome ljubav je naša sve jača i jača.
S

Son II

pre 9 meseci

Au onaj se nije zezao u komentarima juce kad kaze da stize koreanski boem :/
P

Pixi from Japan

pre 9 meseci

Kad pročitaju "možda i ponajbolji vezista Azije u ovom času", Son, Hwang, Asano, Tomiyasu, Endo mogu samo seppuku da izvrše.
b

bravo kralju

pre 9 meseci

svi do jednog nisu zadnji vezni, alal ti vera 🤣🤣🤣
Z

Zaza Paculia

pre 9 meseci

Ljubi te brat, ovde je samo Endo zadnji vezni. 😂
о

ово...

pre 9 meseci

...је фактор Бахар, када играчи одбијају веће понуде других клубова да би радили са њим и постали бољи људи и бољи фудбалери. То је предност кад имаш великог тренера на клупи.
h

hihi

pre 9 meseci

Hahahahahaha mozda bolje u vozdovac da je presao
h

hahaha 1

pre 9 meseci

Po čemu je Bahar veliki trener ?Pre ce biti da ovi dolaze jer je zvezdina platna kartica trenutno bez limita......
h

halo

pre 9 meseci

Malo si slabo upućen u situaciju, nije ovaj ništa odbijao, odbijao je Olimpijakos, ovaj se spakovao za odlazak još u junu, imao sve dogovoreno, ali Olimpijakos je imao svoje planove. Nisu im se ti planovi ispunili i sad su svoj problem šutnuli nama, za 6 meseci kad se završi LŠ opet ima da traži transfer na zapad ko što i u Olimpijakosu radio.
Л

Лаик

pre 9 meseci

Сви ови играчи дошли су јер су хтели да их тренира Барак Бахар. Само што Моцарт као спонзор Фк никад неће објавити такав текст, али ће зато објављивати с поносом текстове како играчи у Кк Партизан не долазе због пара већ због Жељка Обрадовића. Али добро, контраефекат биће још већа љубав према Звезди, не пролазе више те приче! Прошла су та времена!
s

slavuj

pre 9 meseci

E moj momak ti porediš Baraka i Obradovića koji je bio 9 puta prvak Evrope. Uporedi ga sa Gvardiolom i reci da ja bolji trener. Skoro će meč i Mančesteru, idealna prilika da očita lekciju umišljenom Gvardioli, a da vi potvrdite svoju teoriju da svi hrle u Zvezdu da ih takva veličina trenira. Sad imate tim pun stranaca i ne zaboravite da oni ne praštaju dugove kada odlaze kao domaći igrači. Sjetite se Degeneka i 800k eura oprosta milom a prije će biti silom. Toga više neće biti.
M

Mr007

pre 9 meseci

🤝🤝🤝 Svaka cast,ne mogu verovati da Zvezda moze odraditi ovakav transfer.
4

4 s

pre 9 meseci

Najveca greska je sto nisu prodali Kangvu,a Lekovica ostavili i dali mu sansu,momak je bolji od ovog iz Bazela sto dolazi.
G

Gaizka

pre 9 meseci

Zasto da prodajemo Kangwu?? Decko je vise nego dovar clan rotacije.
Ž

Žgane

pre 9 meseci

Leković je prevara koju će B tim Žute podmornice ekspresno da precta. Momak iz Bazela je dobar na lopti, brži mnogo od Lekovića i ima dobre fizikalije i uz Dragovića manjkavosti će da popravi.
H

Hej

pre 9 meseci

Terza osetio da može biti drugi u LŠ.
F

Forever Young

pre 9 meseci

Startna postava. Golman Glazer, tri štopera Dragović, Degenek, Mijailović, sredina Stamenić, Hvan, Ivanić, Kraso, levo Olajinka, desno Bukari, špic Šerif.
L

Lsavimir

pre 9 meseci

Koliko stranaca sme da igra u domaćem prvenstvu?
?

??

pre 9 meseci

Kako ce bez bekova. Dal ce olajinka da ide u odgranu, tesko
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Sme četiri na teren koji nemaju srpsko ili neko eu državljanstvo.
k

kraso

pre 9 meseci

deluje mi da je dobro pojacanje, ali ljudi Kraso kako izgleda kad ga gledas kako trci uzivo je jezivo, bukvalno tanka linija izmedju njega i Jovica, nema ubrzanje decko, izgleda kao da mu nije ni do cega, ne poricem da je majstor sa loptom, ali mislim da nema nikakve trkacke sposobnosti i da je bas iz tog razloga drugoligaski igrac bio u francuskoj, mora jos jedan spic polu spic da dodje definitivno za svaki slucaj
c

cheap

pre 9 meseci

Da li ce konacno pogoditi sa stranim igracem? Ostaje nam da vidimo, do sada su imali samo 300 milionskih promasaja. Jedan Leonardo koji je doveden za dzabe bolji od svih ikada koje su oni imali. Cinjenice suve
T

Tarantula

pre 9 meseci

Možda,ako izuzmemo Kastilja koji bi ga na leđima nosio i igrao 90 min.
Х

Х Х

pre 9 meseci

За Леонарда је Канга доктор фудбала, о озбиљнијим играчима не треба ни причати.
ц

црно на бело

pre 9 meseci

Канга бољи играч од Леонарда?????Шта све човек може овде да напише...
G

Gostivar

pre 9 meseci

Jedan Katai je dosao bez obestecenja u Zvezdu. Kraj price
d

dzonic

pre 9 meseci

samo jos da se vide procenti olimpijakosu i kolika je klauzula u slucaju prodaje
A

A sto

pre 9 meseci

to tebe boli uvo za narednu prodaju?
P

Popsi

pre 9 meseci

Odlično! Verovatno ide i procenat Olimpijakosu kad se bude prodavao, ali o takvom igraču Zvezda je mogla samo da sanja.
V

Visente Del Boske

pre 9 meseci

Sve je ovo lepo i Hvang i Endiaje ali ovaj stoper Djiga mi ne uliva nikakvo poverenje,em igra u nikad gorem bazelu em prosle sezone igrao za francuskog drugoligasa koji je ispao u trecu ligu,to jednostavno nebi smelo da bude pojacanje za ls.

lakindza

pre 9 meseci

ovaj terza polako stavlja katanac na zvezdu🤦‍♂️
m

moni

pre 9 meseci

e da su se više potrudili i pored Korejca doveli samo Grinvuda...i milina...
Ч

Чокот

pre 9 meseci

"да су се више потрудили..." Како је то лако рећи. Тешко би тај дошао. То је дете, потиче из Јунајтеда, тешко да себе види у нашој лиги, без обзира на ЛШ. Треба бити мало и реалан.
z

zvezda je zivot sve drugo su sitnice

pre 9 meseci

Auuu kako su nam se kockice poklopile da ga dovedemo,decko je vrhunski igrac.Ako hocemo da se borimo za to drugu mesto u ls trebaju nam dobri igraci i ovo je vrhunsko pojacanje.Terzo kapa dole
P

Popsi

pre 9 meseci

Ja bih bio presrećan i trećim mestom.
D

Dekia

pre 9 meseci

Ja samo ne znam da li će ga Bahar "znati" koristiti.. Kod Bahra ti je samo bitna brzina i snaga.. fudbal to ništa..
?

??

pre 9 meseci

On nije jos dosao, nemojte da pisete kao da jeste. Baksuzirate

Kalčopolista®

pre 9 meseci

Son za sirotinju!
g

gostgost

pre 9 meseci

Možda.... Ali ovaj se ne zove Son ali onaj drugi se zove Severina.... Vidiš li razliku?
G

Grof 3EMYH

pre 9 meseci

Apdejtovani kosooki Robert Prosinečki! Sjajan fudbaler.
D

Drvo

pre 9 meseci

Hvanginečki
A

AliExpress

pre 9 meseci

Super što je Gvardiola na bolovonju, pa ga nije oteo Zvezdi, po ovom tekstu, treba očekivati igrača, koji pravi ogromnu razliku na terenu, faktički sam, sve igra, navijači se napale u fazonu, dajte Siti da se igramo i posle petarde, spuštanje na zemlju i razočarenje. Ne verujem da vredi toliko, ali i na svetskom nivou se mulja sa visokim i nerealnim transferima i što i to bio problem u Srbiji.
P

Pavlle

pre 9 meseci

Ma ti sve znas, ahahahah, nije ti lako... Odes do transfermarketa i proveris, coveku cena 4,5 mil evra, a svi znamo da to sto pise na trasfermarketu ide duplo vise gore kad se prodaje.
P

Popsi

pre 9 meseci

Nije isto 5m sada i 5m pre korone.
@

@vlado

pre 9 meseci

Sve dok je ,,pred'' potpisom posao nije gotov,ako dovedu ovog decka onda naklon do poda gospodinu Marinu ili koje vec skautirao Korejca,mada mislim da to Marin i njegova ekipa rade.
M

Mutommbo

pre 9 meseci

Stalno sam pisao da nam treba igrač profila Luke Modruća, naravno skromnije vrednosti i čini mi se da je ovaj baš taj tip igrača. Neko ko zna da se pridruži napadu, da asistira, da je jak na lopti i da ima brzinu i samodisciplinu u glavi da pomogne odbrani. Mislim da će sa Stamenićem i Ivanićem biti strašan triling igrača na sredini terena.
Г

Гост

pre 9 meseci

Мене стилом и техником мало подсећа на Милоша Нинковића
S

Salamander

pre 9 meseci

Došao za 5 biće prodan za 10. To je biznis. Dovoljno je da odigra 6 u LŠ, nadam se još najmanje 4 u LE, sve utakmice kad smo domaćini u prvenstvu, i to je sasvim dovoljan broj.
s

slavuj

pre 9 meseci

Evo vas već ga prodajete za 10, kao Oli ne zna uzeti pare pa vam prodaje igrača na kojem ćete zaraditi duplo. Mene samo interesuje kako se odmah pronađu oni koji kao poznaju ovog igrača , znaju sve o njemu i odjedanput bum, samo ste vi iz Zvezde prepoznali njegov kvalitet, odmah se tu upregnu portali kao ovaj put Mocart da napišu knjigu o vrhunskim klubovima koji se interesuju za ovog vanzemaljca i kojeg je, eto Zvezda otela evropskim veličinama. Red je da u naboljem timu Zvezde unazad 30 godina igra i najbolji igrač koji je igrao na ovim prostorima unazad 30 godina, reče Terza i koji je do sada dobacio, osim rodne Koree, do MLS, ruske lige i bratskog kluba Olija. Vrijedi 15 a vi ga uzešte za 5, koja kupovina! Još 5 za onog iz Turske i ode sve ono što ste unaprijed ukalkulisali od LŠ. Biće ipak da se vi pojačavate zbog lige u kojoj ste primili 3 gola od djece iz Voždovca. Može vam se , a Terzić se ponaša u stilu a posle mene potop. Vi imate 50 igrača pod ugovorom i dovodite još. Kod vas je još uvijek na kazanu italijanski Mesi, veliki Falko.. i mnogi drugi , kao i naskuplja motika na Balkanu od 2,5 miliona, koji je pušten za džabe u Sloveniju. Biće zanimljivo, sa vama i Terzićem nikad dosadno.
D

Dare_cz

pre 9 meseci

Auu ljudi koliko srece sto smo uspeli da dovedemo ovu igracinu ,decko je paklen igrac !
D

Drvo

pre 9 meseci

Terzin mindset kao kod likova koji kupuju telefone od provajdera, ako je na rate ukupna cena nije bitna, samo kolika je rata.
G

Gall

pre 9 meseci

Posto vas kritikujem stalno. Red je posle ovako konkretnijeg teksta da vas i pohvalim🙌🏻
С

Сале2323

pre 9 meseci

Није ли ово још један спин Др.Терзе? Играч оваквог калибра да дође у Србију и заигра по блату Сурдулице и Ивањице је фантазија, да не кажем нешто оштрије од овога. Или се неко спрда са нама, или нам се срећна Звезда осмехнула. Ако долази, он се неће дуже од годину дана задржати у Србији. И колика плата ће му бити, може ли се знати?
d

dadadaadadaddaa

pre 9 meseci

hahahaha pa ako je najbolji bio u rusiji i u koreji i u grckoj sto ga ne uzme mancester< imate najboljeg evropskog trenera i sad veznjaka hahahahahhahahah
B

Burek

pre 9 meseci

Pa i vi imate Firminja i Lakazetea - doduše, za sirotinju, ali koga briga :)
B

Baxter88

pre 9 meseci

Oni imaju Dzeja, Sladjanu i Severinu, nisu uopste naivni crno beli! 😂😂😂😂
X

Xao

pre 9 meseci

Ovaj je mnogo besan igrač, neverovatno da smo ga maznuli. Jedino što nije igrao celo leto, ali polako, Korejanac je to
D

Duigg

pre 9 meseci

Korejac.
l

lolis

pre 9 meseci

Neverovatno stvarno kako ste ga 'maznuli' za samo 5 miliona AHHAHAHA
N

News

pre 9 meseci

Decko je prosle godine dosao dzabe u Olimpijakos. Dobar igrac ali ne vredi ovih para.
S

SUNĐER BOB

pre 9 meseci

Ja sam jedan od onih sto je stalno nešto nezadovoljan, stalno mi nesto smeta i stalno se.m nešto, ali ova 3 pojačanja po meni i verujem za većinu navijaca Zvezde su jako korektna, čak odlična za naše uslove pogotovo Korejac!..Ne verujem da možemo bolje zato NAPRED ZVEZDO!!!
e

ej bre

pre 9 meseci

kako on to moze biti najbolji vezista Azije? da li je realno sta citam
S

Saturn

pre 9 meseci

Uz Enda i Kamadu
s

svasta

pre 9 meseci

kako najbolji vezista azije? kakve su to gluposti? ...
G

Gall

pre 9 meseci

Ma opusti se Belic je najbolji